Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

KRADE ŽENAMA MUŽEVE! Bivša rijaliti učesnica žestoko osudila Maju Marinković

Objavio: RHT
29/11/2022 11:15 PM

U  jednoj emisiji gošće bile su Jelena Ilić i Jelena Krunić.

Foto: Printscreen Instagram

Kada ih je voditelj zamolio da prokomentarišu izjavu Takija, oca Maje Marinković, koji je rekao da bi Majin telefon ukoliko bi dospeo u pogrešne ruke razveo mnogo brakova u studiju je nastao haos. Obe gošće su osule žestoku paljbu po Maji Marinković, a po Takiju još više!

Foto: Printscreen Instagram

– Samo me zanima s kim se Maja ne dopisuje? – pitala je Krunić.

– Znam Takija, samo se pitam da li se ljubav ćerke kupuje samo novcem. Kaže ti ćerka da je depresivna već dve godine i ti kažeš ćerko idemo kod psihijatra. Psihijatar nije pao s neba. Kod njega ideš kao što ideš kod ortopeda kad slomiš nogu – rekla je Krunić i nastavila žestoko:

– Zašto devojka malo ne iskulira onu stvar?! Zašto ne iskulira da krade ženama muževe?

Potom se ubacila Ilić, koje se zgrozila zbog toga što se Taki, kako je rekla, hvali ponašanjem svoje ćerke.

– Najgore od svega je što njen otac uopšte govori ovakve stvari i to sa ponosom! Kao da se hvali kad kaže Moja ćera razvodi brakove – rekla je Milić, a druga Jelena se potom direktno obratila u kameru i postavila Takiju direktno pitanje:

Foto: Printscreen

– Druže šta sve nećeš uraditi za rejting? Evo pitam te lično. Sram te bilo!

Jelena Ilić je nastavila sa zgražavanjem i osudama na račun Takijevog ponašanja:

– Zamisli da posle nekih užasnih stvari koje uradiš u rijalitiju sebi i drugima kao što sam ja uradila, tvoji roditelji na to budu ponosni?! Meni je majka rekla da ju je sramota mog ponašanja. Rekla mi je – Išla sam pognute glave gradom dok se ti nisi smirila – rekla je Ilić, a povodom intimnih snimaka Maje Marinković iz rijalitija rekla je:

– Ja bih sve u životu dozvolila, osim da moje seksualne odnose gledaju kod kuće deda, baba I cela moja familija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner