Background adbanner
Background adbanner

KOPIJA MAJE MARINKOVIĆ? Nova zadrugarka neodoljivo podseća nju, svi komentarišu ovo

Objavio: RHT
25/09/2022 4:15 PM

Slađa Lazić je nova Zadrugarka šeste sezone i sinoć je zvanično započela takmičenje sa ostalim zadrugarima za 50.000 evra.

FOTO: Youtube

Kada je ušetala u studio, mnogi su primetili sličnost izmežu nje i Maje Marinković. Naime, haljina koju je Maja već jednom nosila, skoro pa identičnu nosila je i Slađa. Da li je ovim želela da privuče pažnju na sebe ili je i sama želela da je porede sa fatalnom ljubavnicom Majom?

Podsetimo, Marinkovićeva je često umela da nosi identičnu garderobu kao i starleta Ana Korać. Da li je došlo vreme za naplatu i ,,sve se vraća, sve se plaća” te su i nju počeli da kopiraju ili je Slađa potpuno slučajno izabrala ovu kreaciju videćemo u nastavku rijalitija.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x