Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. JULI! Uskoro nam opet stižu pljuskovi! RHMZ objavio sveže informacije KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST! Ko će biti uhvaćen u laži, a ko u prevari!? HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve! BASKETAŠI SRBIJE DEMOLIRALI AMERIKANCE! Odlučni da kući donesu najsjajnije odličje! “JA NISAM NJEGOVA LJUBAVNICA!?” Oglasila se BIVŠA DEVOJKA ĐURA PALICE I IZNELA SVE: “Iz sažaljenja sam bila sa njim i mlađa sam od njega 24 godine!?” Glumac LAGAO? KAKO SE ŽASTITI OD HAKERSKIH NAPADA! Trikovi koji će vam olakšati život MELINU DIZAO U NEBESA HARIS! Kretorka priznala:”Nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara” ZA OVO ĆETE U GRČKOJ PLATITI KAZNU OD 1.500 EVRA! Važne informacije ako idete na letovanje u ovu zemlju! “Sandra, NE DIRAJ GA, OŽENJEN JE!” Afrika o odnosu sa Nikolom Milutinovim (VIDEO) VERSKE DILEME! Šta znače crvena, a šta crna slova? SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) HITNA PROMENA PRED ĐOKOVIĆEV MEČ Menja se pravilo na Olimpijskim igrama, to će uticati i na Novaka

KONAČNO MU SE RODIO RODITELJSKI INSTINKT: Ivan pokazivao Željku životinje, ne ispušta ga iz naručja

Objavio: RHT
17/11/2022 8:55 PM

Ivan Marinković, prošetao je sa sinom Željkom kroz ekonomsko dvorište. Ovaj emotivni susret nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: printscreen

– Idemo da vidimo ponija. Ne smemo da probudimo životinje, samo budi tih. Vidi kako se bune, a tek pogledaj ponija. Dođi – rekao je Ivan.

– Da li je on ljut – upitao je Željko.

Foto: printscreen

– Ne, on je dobar i voli da se mazi. Možda možemo sutra da ga pustimo – kazao je Ivan.

– Poni, sutra ćemo da te pustimo. Sad ću da ga pomazim – rekao je Željko.

– Je l’ ovde ima petlova – upitao je Željko.

– Ajde da vidimo je l’ znaš kako izgleda petao? Vidi sada ovo ovde, ovde su koke. Vidi ponija kako te gleda – rekao je Ivan.

– Želim da imam farmu – rekao je Željko.

– Onda moraš da imaš tele, prase, ali i da čistiš svinjac. Vidiš kako su se probudile životinje – rekao je Ivan.

– Ja ću da imam ponija, kucu, macu i patke. Ja ću da imam celu farmu, ovo su moje životinje – kazao je Željko.

Foto: printscreen

– Sad smo ih probudili, baš smo bezobrazni. Nisi video kuce. Vidi kako patka kljuca, dođi da vidiš ovo, Željko – rekao je Ivan.

– Ja ću imati ponija, ovo je moja farma – kazao je Željko.

– Ti ćeš imati lepšu – kazao je Željko.

– Vidimo se sutra, Željko – dodao je Ivan.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner