Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Era Ojdanić UMALO NASRNUO NA VODITELJA! Napravio RUSVAJ U STUDIJU zbog pitanja o PODVOĐENJU (VIDEO) Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) “Nema ŠANSE da se NAS DVOJE POMIRIMO!” Anđelo o RASKIDU SA ANITOM: Još uvek postoje EMOCIJE ‘SINA SAM PREPOZNAO PO PATIKAMA, NISAM ZNAO DA MI ĆERKA LEŽI PORED NJEGA’ Otac Kristine i Milana koji su ubijeni u Duboni se prisetio KOBNOG DANA: Video sam decu kako leže mrtva…  VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje “Jaka konkurencija PODSTIČE USPEH!” U “Malim stvarima” gostovao i osvajač ZLATNIH MEDALJA na Svetskoj olimpijadi znanja! (VIDEO) “TO MOŽE DA SE VRATI KAO BUMERANG” Vučić o moći Amerike, pa pomenuo i Rusiju ON JE NAJMOĆNIJI ČOVEK ZALIVA Vučić o prijateljstvu sa bin Zajedom: ZAHVALJUJUĆI NJEMU SMO UŠTEDELI STOTINU MILIONA EVRA ZA ZEMLJU KRALI SU DELOVE PRUGE, UHVATILI SMO GUPE LOPVA Vučić: Voz do Novog Sada opet ide 200 kilometara na sat VUČIĆ O DOLASKU ZELENSKOG U DUBROVNIK: Sve veći pritisci da uvedemo sankcije Rusiji-MUKA I ZA NAS I ZA NJIH SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK!

Komšije oplele po Đaniju i njegovoj porodici – imaju nekoliko stanova!

Objavio: RHT
16/12/2022 11:00 PM

Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive u luksuznom naselju Beograd na vodi u više stanova. Prema rečima njihovih komšija, Đani se ističe po tome što je najsrdačniji član porodice, ali je sve prepustio svojoj supruzi Slađi.

Foto: ATAImages

“On mnogo radi i donosi novac u kuću, pa svi moraju da ga slušaju – sinovi i snajke. Mislim da zarađuje više od poznatijih i kvalitetnijih pevača, jer je maher za bakšiš”, rekao je jedan od njihovih komšija.

Druga komšinica je opisala porodicu kao “luckastu” i rekla da Slađa vodi glavnu reč u kući, dok je Đani glava porodice.

On voli da zapeva u kući i ponekad čuje se njegov glas, jer voli da peva duete sa drugima. U jednom periodu, Đani je bio nervozan, verovatno zbog zdravstvenih problema Slađe, ali sada je opušteniji jer se ona operisala.

“Nasmejemo se kada dođe, on tako slatko psuje kada govori da ne možeš ni da mu zameriš. Opušten je, nije uštogljen kao druge javne ličnosti. Mi ga često pitamo za neke tračeve, ali neće da nam kaže. Vidi se da mu je sve dosadilo i da nastupa, i da putuje. Često kaže da bi voleo da može vikend da prespava kod kuće. Verujem da je tako, ali opet ne bi svi oni živeli na visokoj nozi da nije tih tezgi. Kada vidite i njega i Slađu, pa i sinove na njima su sve brendovi. Voze besne automobile, jedu u najskupljim restoranima ovde u kraju. Ne može to od sedenja”.

Foto: ATAImages

Komšije kažu da Đani nije neki ljubitelj ni javnog života. “Nekoliko puta smo ovde ga zaticali kada ga pozovu novinari, a on laže ne može sada u gužvi je. Posle nam se pravda kako ga mrzi da gostuje po emisijama i da daje intervjue. Deluje da se umorio od estrade. Mnogi su mu zamerili onu ‘korona žurku’ kada je priveden tokom policijskog časa. Svađao se sa ljudima kada mu to dobace, vidi se da ga je vređalo, a sam je kriv”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Tagovi:

  • Đani
  • pevač
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS

    HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
    HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
    Background adbanner