Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLNICE SU ODBIJALE DA ME OPERIŠU I SPASU MI ŽIVOT! Nikome nije jasno KAKO SAM JOŠ UVEK ŽIVA!” Uznemirujuća ispovest mlade mame Marije Dimić koja je prošla PAKAO na POROĐAJU (PREMIJERA) “TO NIJE DOKTOR, TO JE ŽIVOTINJA! Zbog njegove GREŠKE, ja više NE MOGU PRIRODNO DA RODIM!” Marija Dimić skupila hrabrost, pa progovorila o HORORU koji je doživela tokom POROĐAJA! “NE ZNAM KAKO NISAM UMRLA OD SEPSE!” Marija Dimić: “Lekari su govorili da je sve u redu i da se ČISTI MATERICA!” ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA ZASIJALA! U savršeno uklopljenom stajlingu na crvenom tepihu IZDOMINIRALA! (FOTO) HARIS NA CRVENOM TEPIHU SVE ODUVAO! Evo šta je imao da poruči! Melina ima da poludi kada sazna DRAGANA MIRKOVIĆ ZASENILA SVE POJAVOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” BUKTI RAT U NAJAVI! “ANELI IMA USNE KAO PAVIJAN!” Deniz žestoko isprozivala rijaliti učesnice, pa NEUMORNO nabrajala njihove “MANE” DANIJELA DIMTROVSKA OD KOJE ZASTAJE DAH! Grmi posle razvoda, o njenoj lepoti svi pričaju (FOTO) POZNATI NA CRVENOM TEPIHU! Sve puca od glamura i sjaja, evo ko se sve zasenio, Hype TV na licu mesta! (FOTO) “PRONAĐEN JE MRTAV”Anabelina priča ledi krv u žilama! Pevačica iznela potresne detalje (HYPE PAPARAZZO) GASTTOZZ NA ŠTAKAMA! Ekskluzivni snimci nakon preloma noge (VIDEO) VRELI KADROVI, PEVAČICA SE SKINULA SVE PUCA! Bujne grudi i obline od kojih zastaje dah (FOTO) RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe:”Usne dve linije, a jagodice nema”(FOTO) “U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin izneo stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL HYPE TV PROGRAM ZA SREDU, 04. SEPTEMBAR! Nela Vidaković ekskluzivno u emisiji “Pretres” sa Stefanom Usiljaninom! “MOJI DEČACI GLEDAJU KAKO TREBA BITI NASILAN PREMA ŽENI” Mirjana Milenković o životu sa NARCISOIDNIM čovekom

“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba rešiti problem – napada žene i provocira sa mora!

Objavio: RHT
03/09/2024 3:24 PM

“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor

Velika prašina podigla se nakon objave poznate influenserke Milice Polskaje u kojoj je apelovala na gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića. Da učini nešto povodom problema koji meštani Grlišta imaju sa vodosnabdevanjem.

foto: ZAmedia/video/printscreen

Naime, Polskaja je istakla da Grlištanci više od deset dana nemaju vodu, a Ničić je odmah, u svom maniru odgovorio na fejsbuku.

Ako iko igde vidi ovu gospođu, kako mi neki javiše iz Grlišta. Neka joj slobodno kažu da, za razliku od Kazahstana, Dubajia itd, u Zaječaru postoji JP “Vodovod”. Koji se bavi vodosnabdevanjem. I da isto ima i NO, direktora i tehničkog direktora. Gradonačelnik može, ako ne rade dobro, jedino da predloži njihovu smenu ali nikako i da popravlja kvarove na vodovodnoj mreži.

Gradonačelnik je, za njenu informaciju, trenutno na sedmodnevnom odmoru, sa porodicom, u Grčkoj. Ali pošto se nije bogato udomio taj odmor nije ni za pomenuti. Ništa jahte, žurke, šampanjci…samo slano more i domaći patlidžani s’ feta sirinje“, napisao je Ničić. Inače, on je nadaleko poznat po svojim fejsbuk statusima i objavama, u kojima napada sve one koji kritikuju njegov rad. Zbog toga mu je narod nadenuo prigodan nadimak “fejsbuk gradonačelnik”.

“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor

“Fejsbuk gradonačelnik” je alergičan na kritike. Zbig toga, često zna da u svojim “izlaganjima” na fejsbuku pretera i neistomišljenicima smišlja jako pogrdne nadimke. Za probleme građana nema mnogo sluha, ali kada je u pitanju on, njegovo zdravlje i komfor, “ne žali pare”. Svi već dobro pamte njegove čuvene intervjue i gostovanja tokom korone. Kada je dolazio u zaštitnim odelima i skafanderima, više ličivši na astronauta nego čoveka koji vodi jedan grad. Iz udobnosti svoje fotelje na Lubničkom brdu, izveštavao je o broju zaraženih u gradu, plašivši već naplašeni narod rigoroznim kaznama.

Iz vile na Lubničkom brdu gleda Zaječarce “sa visine”

I dok se baškari u svom novom domu iz kog objavljuje “kako se krčka ručak”, ne mari mnogo za svoje sugrađane. Za sednice Gradske skupštine unajmljuje privatno obezbeđenje, u Gradskoj upravi ima zaseban toalet gde se tušira u radno vreme. A drva mu cepaju direktori javnih preduzeća. Meštanima Međumurske ulice kojima su kuće još pre više od godinu dana izgorele u požaru dao je obećanje. Da će biti zbrinuti, da će dobiti montažne. To je izgleda zaboravio, pa ih ostavio na ulici.

Na poslednjoj sednici gradske Skupštine, iz javne svojine Grada Zaječara, otuđena je parcela. U ukupnoj površini od 0,84 ha ulici 14. srpske udarne brigade u Zaječaru. Tome se usprotivio odbornik Nenad Ristović, koji je objasnio da je ova katastarska parcela ustvari fudbalsko igralište. Ristović je naveo da se ne može prodavati bez plana o tome da će biti napravljeno novo igralište.

Onaj ko je podnosio odluku morao je da pokaže dobru volju i da kaže. Dajemo parcelu koja je u našem vlasništvu. Ali ćemo blagovremeno da odredimo drugu parcelu u okviru V mesne zajednice i da omogućimo da postoji jedno fudbalsko igralište ovih dimenzija. To je pravo ljudi koji žive u Kotlujevcu i to je njihov, a i moj stav. Samo iz tog razloga, glasaćemo protiv ove odluke”, rekao je Ristović.

Ničić je kasnije objasnio da će na tom prostoru biti izgrađen Univerexport.

Sabranih dela zaječarskog gradonačelnika sa fejsbuka ima puno. U narednom periodu imaćete priliku da se podsetite brojnih “plodova njegovog rada”!

Hypetv.rs/ZajecarOnline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner