Background adbanner
Background adbanner

KOLIKO ZARAĐUJU NAJBOGATIJI JUTJUBERI NA SVETU?

Objavio: RHT
20/04/2021 1:12 PM

Youtube je najpopularniji internet sajt i najpopularniji video sajt današnjice. Na tom sjtu ima ogroman broj klipova, a sve je više ljudi koji nedeljno objavljuju klipove i vlogove. TYoutube-eri.

U početku niko nije ni sanjao da se preko ovakvog sajta mogu zaraditi ogromne pare, i to samo snimajući klipove. Nekoliko Youtube-era je uspelo da dođe do neverovatnih 10 miliona pratilaca.

Mnogi kažu da je to posao iz snova međutim, Youtube-eri kažu da je to posao kao i svaki drugi, da je potrebno mnogo odricanja i da je potrebno mnogo vremena kako bi klipovi bili što kvalitetniji.

Youtube-era je sve više, ali nekolicina se izdvaja od drugih i to po svom uspehu i svojoj ogromnoj gledanosti.

Napravili smo listu 10 najbogatijih Youtube-era na svetu:

10. RealAnnoyingOrange – 3,4 miliona dolara

Kreator kanala i ideje za “Dosadnu narandž” je Dane Boedigheimer koji kaže da mu je ideja sinula u toku noći kada je spavao. Klipovi ovog kanala vezuju se za narandžu koja ima odlike čoveka i koja je u interkaciji sa svakodnevnim situacijama i predmetima života.

9. UberHaxorNova – 3,5 miliona dolara

UberHaxorNova ili skraćeno Nova je relativno skoro počeo da objavljuje klipove, ali to ga nije sprečilo da za kratko vreme postane jedan od najbogatijih Youtube-era. Nova igra igrice i snima svoj “gameplay”koji ukrašava svojim smešnim komentarima.

8.RayWilliamJohnson – 4 miliona dolara

Ono što je začudilo sve, pogotovu njegovu publiku, je što se “penzionisao” tj. odlučio je da pravi klipove dok je na vrhuncu. Njegovi klipovi odnose se na poznate i poularne “viral” klipove i svojim komentarima ulepšaće vam dan.

7. TobiGames – 4,2 miliona dolara

On je jedan od gejmera Youtube-a i njegovi klipovi beleže njegove pokušaje, koji su često neuspešni i urnebesni, da pobedi poznate igrice kao što su Minecraft i Slenderman.

6. JennaMarbles – 4,3 miliona dolara

Nisu samo muškarci poznati i popularni Youtube-eri, i pripadnice ženskog pola počinju da osvajaju internet, a Jenna Mourey je najpoznatija od svih. Njeni klipovi prikazuju duhovito i ponekad satirično viđenje svakodnevnih premeta i situacija, a česti gosti njenih klipova su njene životinje.

5. BluCollection – 4,8 miliona dolara

Ovaj Youtube kanal posvećen je igračkama. On je, naravno, najpopularniji kod dece.

4. DisneyCollectorBR – 5. miliona dolara

Slično kao i kanal BluCollection, DisneyCollectorBR svoje klipove posvećuje samo igračkama kompanije Disney.

3. Smosh -5,7 miliona dolara

Dva druga Anthony Padilla i Ian Andrew Hecox osnovali su ovaj kanal još 2006. godine, tako da su oni veterani na Youtube-u. Zabava, smeh, glupiranje je poenta njihovih klipova i klipovi im se odnose na sve. Njihov kanal prati preko 20 miliona ljudi.

2. Yogscast – 6,7 miliona dolara

Drugari Lewis i Simon osnovali su kanal na kome igraju igricu Minecraft i postavljaju klipove komentarišući šta se u njoj dešava.
  1. PewDiePie – 7 miliona dolara
Kanal ovog mladog Šveđanina je najgledaniji, on je najbogatiji i ima najviše pratilaca, čak 30 miliona. Klipovi su mu zanimljivi i komični, a najpoznatiji su “gameplay” klipovi igrica Amnesia, Minecraft, Happy Wheels.
ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x