Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Oglasila se MAJKA DARKA LAZIĆA nakon vesti da je dobila UNUKU! Imala je ovo da poruči “NE KORISTIM FOTOŠOP! NE TREBA IDEALIZOVATI ŽENSKO TELO” Seka Aleksić ekskluzivno na televiziji HYPE Darko Lazić dobio TREĆE DETE! Evo kako se oseća pevačeva žena! Ćerki dali PRELEPO IME! HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR! Znate li ko je gost u emisiji D-cast? KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE NESTALO DVOJE DECE IZ VRANJA! Njihov nestanak prijavio deda!

Koliko je ostalo slobodnih mesta: JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE!

Objavio: RHT
05/07/2024 8:40 PM

JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE!

Ministarstvo prosvete objavilo je nove informacije o neraspoređenim učenicima koji su završili osmi razred, kao i prijemni ispit.

foto: youtube/rts/printscreen

Njih 1.524, ima mogućnost da se u drugom upisnom krugu upišu u željenu srednju školu.

Podnošenje prijave za upis učenika u srednje škole elektronskim putem preko portala “Moja srednja škola” za učenike koji se nisu upisali u prvom krugu traje do sutra do 15.00 časova.

JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE!

Pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje Miloš Blagojević rekao je ranije Tanjugu da je u prvom krugu, 2. i 3. jula, raspodeljeno nešto više od 59.000 mesta od 64.000 koliko je učenika polagalo završni ispit.

On je dodao da najveće interesovanje vlada za obrazovnim profilima medicinske struke, u unutrašnjosti Srbije i dodao da su u Beogradu i Novom Sadu najtraženije gimnazije.

Od ostalih škola posebno visok indeks popularnosti je bio za Gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu, Srednju turističku školu na Novom Beogradu – smer hotelijerko-restoraterski tehničar, kao i za Vazduhoplovnu akademiju – smer avio-tehničar za vazduhoplov i motor.

Prema njegovim rečima, u prve tri želje upisano je oko 82 odsto.

Ministarstvo prosvete navelo je da posle prvog upisnog kruga neraspoređeni učenici, njih 1.524, ima mogućnost da se u drugom upisnom krugu upišu na preostala slobodna mesta.

Za sve one učenike koji iz zdravstvenih i objektivnih razloga nisu polagali završni ispit u junskom roku, moći će to da urade 14, 15. i 16. avgusta.

(Hypetv.rs/V.M./Tanjug)

BONUS VIDEO:

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner