Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

KO SE SEĆA VRELE BUGARKE RENI? Žarila i palila sa Erom Ojdanićem (FOTO)

Objavio: RHT
04/02/2023 12:30 PM

Bugarska pevačica Reni je bila jedna od najpopularnijih imena na našoj muzičkoj sceni u ranijim godinama. Ostala je upamćena po svojim hitovima “Mercedes”, koji je snimila u duetu sa Erom Ojdanićem, te šaljivoj pesmi “Papagaj” sa DJ Krmkom.

Foto: Printscreen YouTube

Nakon pauze od medijske scene, Reni se 2019. godine pojavila na snimanju novogodišnjeg programa televizije “DM Sat”. Iako je Reni nastavila sa pevanjem, nije više bila zastupljena u našim medijima.

Foto: Printscreen YouTube

Njena transformacija izazvala je šok kod mnogih njenih obožavatelja, kada su je ugledali na novogodišnjem snimanju. Ona je sada plavuša, u kontrastu sa svojim ranijim brinetom izgledom, i izgleda bolje nego u periodu kada smo je gledali u emisijama “Grand produkcije”.

Bez obzira na to što nije tako česta u medijima kao što je nekad bila, Reni pokazuje da nije odustala od svoje muzičke karijere, te da i dalje možemo očekivati njene kvalitetne nastupe.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner