Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Ko je najzgodniji fudbaler na Svetskom prvenstvu? (FOTO)

Objavio: RHT
24/11/2022 6:30 PM

Svetsko prvenstvo u Kataru odavno je počelo. Tim povodom, iskoristili smo priliku da iz ženskog ugla posmatramao učesnike zemalja na ovom prestižnom sportskom događaju.

Foto: Akhilesh Sharma / Alamy / Alamy / Profimedia


“Ko je najzgodniji fudbaler na Svetskom prvenstvu?” Hajde zajedno da prostudiramo.

Naravno, na prvom mestu Luka Jović– nije bilo teško.

Luka Jović je srpski fudbaler, koji trenutno nastupa za Fjorentinu i reprezentaciju Srbije.Visok je 182cm i igra na poziciji najisturenijeg napadača.

Marco Asensio je profesionalni špansko fudbaler koji trenutno nastupa u La Ligi za Real Madrid i reprezentaciju Španije na poziciji veznog igrača.

Кај Lukas Haverc je profesionalni  nemacki fudbaler koji trenutno igra u engleskoj Premijer ligi za Čelsi i reprezentaciju nemacke na poziciji ofanzivnog veznog.

Alvaro Borha Morata Martin je Алваро Борха Мората Мартин je nesto stariji od gore spomenutih igrača, 1992. je godište i profesionalni је španski fudbaler i reprezentativac којi trenutno nastupa za Атletiko Маdrid. Моrата је ponikao u drugom timu Real Маdrida, po imenu Real Маdrid Каstiljа u španskoj drugoj ligi.

Antoan Grizman je profesionalni francuski fudbaler коji trenutno igra za Атletiko Маdrid na pozajmici iz Barselone i fudbalsku reprezentaciju Francuske na poziciji napadača. Počeo је svoju seniorsku каrijeru 2009.godine u Real Sosijedadu, gdе је bio pet sezona, nakon čega је 2014. godine potpisao ugovor na šest godina i prešao u Atletiko Маdrid za 30 miliona evra.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner