Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU! Za samo par minuta dva potresa kod Atine i na Skijatosu CAR JAVNO PROGOVORIO O RASKIDU MAJE I STANISLAVA! Filipov komentar zaprepastio sve, ovo niko nije očekivao! OVO JE DIJETA MILICE PAVLOVIĆ! Uz pomoć nje za dve nedelje smršala 8 kilograma ZORANNAH SE TAJNO UDALA?! Fanovi šokirani njenim novim izgledom, a onda otkrila sve o bebi! “MOJA MAJKA SE JAKO POTRESLA, LOŠE JE!” Uroš Stanić neutešan nakon napada koji je doživeo: “Jako me je strah!” Menadžer Aleksandre Prijović i Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odelu”! “ZAVRŠIĆEŠ KAO KSENIJA PAJČIN!” Jezivi detalji užasa kroz koji je prošla Vladana Kali u emisiji “D-Cast”, otkrila šta sebi nikada nije oprostila! EKSKLUZIVNO! “JUČE JE BIO POSLEDNJI VREO DAN OVOG LETA!” Meteorolog otkrio da je gotovo sa paklenim vrućinama, evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu! OVO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ! Iza sebe ima brak i dvoje dece Drama sa granice eskalirala u pravi medijski haos: Srpska pevačica sramno podržala Severinu, a Karleuša zapenila: “Ne podržavaj neprijatelje, ne postoji opravdanje!” HITNO SE OGLASIO STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove reči odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pevačica iznenadila sve izjavom: “Prelepo je bilo!” MELININA I HARISOVA ĆERKA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Prvi put nakon ćutnje progovorila o majci, evo šta je na kraju priznala i ŠOKIRALA SVE “GAZIO ME JE, VUKAO PO PODU I UDARIO GLAVOM O ZID” Stravična ispovest rijaliti učesnice u “D-Cast-u” JEZIVI DETALJI MUČENJA PREDSEDNIK VUČIĆ O ZADRŽAVANJU SEVERINE NA GRANICI: “Pevačica koja tvrdi da smo genocidni, ali uzima pare od Srbije” “Ivan koristi Miljanu i njihovog sina! On je ljigav i bezdušan” EKSKLUZIVNO! Saška Karan BRUTALNO oplela po Marinkoviću! (VIDEO)

KO JE MUŽ BEBI DOL?! Čovek je potpuno misterija za javnosti, celu deceniju su u braku, a pevačica ga skriva kao zmija noge!

Objavio: RHT
26/08/2024 4:55 PM

KO JE MUŽ BEBI DOL?! Čovek je potpuno misterija za javnosti, celu deceniju su u braku, a pevačica ga skriva kao zmija noge!

Foto: ATA Images

Bebi Dol od 2014. godine je u braku sa Aleksom Todorovićem, koji je potpuna misterija za javnost. Bebi Dol je svojevremeno za domaće medije detaljnije govorila o njemu.

– Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka – otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za Gloriju i otkrila kako su se upoznali:

KO JE MUŽ BEBI DOL?! Čovek je potpuno misterija za javnosti, celu deceniju su u braku, a pevačica ga skriva kao zmija noge!

– Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao.

– Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali – rekla je Bebi Dol jednom prilikom za domaće medije.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner