Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

KINEZI SHVATILI TEK POSLE 2 GODINE DA NJIHOV LJUBIMAC UOPŠTE NIJE PAS: Tek kad je prešao 113 kilograma, videli su o čemu se radi!

Objavio: RHT
29/11/2022 11:26 AM

Porodica iz Kine postala je sumnjičava nakon što njihov ljubimac, za kojeg su mislili da je Tibetanski mastif, nije prestajao da raste i jeo je sve više i više. Uz to, i hodao je na dve noge… Ovako priču o „psu koji je bio medved“ započinje Independent izveštavajući o neobičnom događaju iz 2018. godine. Slučaj je toliko redak da je vredan podsećanja.

Foto: Screenshot Twitter

Kada je Su Yun svojoj porodici dovela štene za ljubimca 2016. godine iznenadilo ju je koliko pas jede. Kada je kupila psa, rekli su joj da se radi o Tibetanskom mastifu, koji obično narastu do 70 cm visine i težine oko 80 kilograma.

– U jednom danu je jeo celu kutiju voća i dva lonca rezanaca – rekla je za kineske medije.

Kada je njihov ‘Tibetanski mastif’ nakon dve godine dosegao težinu od 113 kilograma, postali su sumnjičavi. Osim toga, pokazivao je i neke neobične talente za psa, poput hodanja na dve noge.

– Što je više rastao, to je više izgledao kao medved, a ja se malo bojim medveda – rekla je Su Yun, koja živi u selu blizu grada Kunminga u provinciji Yunnan.

Životinja je premeštena u Centar za zbrinjavanje divljih životinja u Yunnanu, nakon što ih je porodica zamolila za pomoć.

Kada su došli po medveda, stručnjaci su se toliko uplašili da su ga uspavali pre transporta, piše Independent.co.uk.

Radi se o azijskom crnom medvedu, koji koji košta nekoliko desetina hiljada dolara na crnom tržištu.

iflscience

Tagovi:

  • Kina
  • LJUBIMAC
  • Medved
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS

    HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
    HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
    Background adbanner