Background adbanner
Background adbanner

Kim Kardašijan slomljena zbog razvoda: Idem na terapiju, umorna sam, umrtvljena…

Objavio: RHT
15/06/2021 12:35 PM

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, svojoj majci Kris Džener, pričala je o razvodu od repera Kanjea Vesta, ona je u svojoj ispovesti istakla da se oseća umrtvljeno i iscrpljeno, a govorila je i o tome kako je ovaj brak uticao na nju.

Kim Kardašijan i Kanje Vest-Foto:Ptintscreen Tanjug/AP

Kardašijanka je javno priznala da ide na terapiju, kao i da koliko god da se oseća uspešnom, nema s kim to da podeli i sa kim da se raduje.

Kim Kardašijan-Foto:Printscreen Tanjug/AP

 Imala sam običaj da sve pitam za rešenja problema, sve dogovore sam tražila od svih. To je iscrpljujuće. Ja sam zapravo, odrasla osoba. Idem na terapiju. Pusti me da radim na sebi i da vidim gde se nalazim – rekla je Kim u rijalitiju “U korak sa Kardašijanovima” i dodala:

– Osećam se kao da sam radila veoma naporno u životu da bih postigla sve što sam htela, da sam ispunila očekivanja i postigla deset puta više nego što je moguće da postigne živ čovek, ali nemam sa kim to da podelim. Sedim ovde i razmišljam: OK, imam potomstvo i to me ispunjava i jesam li dobro? Nikad. Nisam mislila da sam sama. Mislila sam da je to potpuno u redu, imam decu i to je to.

Kim Kardašijan-Foto:Printscreen Tanjug/AP

Kardašijanka je i navela šta joj je falilo u ljubavi sa Kanjeom, a kako je rekla, zahvalna mu je na svemu što su proživeli, ali ističe da nije bila srećna sa njim.

– Moj muž ide od države do države, ja sam tu sa njim i to mi je bilo OK, ali pošto sam napunila 40 godina, shvatila sam – ne, ja ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Hoću osobu sa kojom delim ista interesovanja, iste TV emisije, recimo. Hoću nekog ko će želeti da vežba sa mnom. To su te male stvari koje nemam – rekla je Kardašijanka i dodala:

– Sve velike stvari već imam. Imam ekstravagantne stvari, čak i više nego što neko može da zamisli. Doživela sam sve pompezne situacije i niko to neće uraditi nikad više na takav način. Zahvalna sam na svemu tome, ali mislim da sam spremna za male stvari i iskustva koja mnogo znače.

Kim Kardašijan-Foto:Printscreen Tanjug/AP

Kris je istakla da joj je žao što sve to proživljava i da želi da bude srećna, ali da je veoma jaka i da će sve proći.

 Želim samo da budeš srećna i vesela, a takvu te nisam videla jako dugo. Srce mi se cepa zato što želim da budete srećni. Želim da imaš najbolju vezu na svetu i da budeš vesela. Imaš četvoro prelepe dece i samo želim da svi budu srećni – rekla je Kris.

– Totalno sam umrtvljena. Umorna sam od svega, ali znam da ću biti srećna. Nisam dogurala ovako daleko i da se ne radujem. Zapamti – odgovorila joj je Kim.

Izvor: Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x