Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Kim Kardašijan plakala pred kamerama: “Izneverila sam ga”! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/06/2021 5:13 PM

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan je u poslednjoj epizodi emisije “Keeping Up With Kardashians” plakala pred kamerama.

Kim Kardašijan-Foto:Printscreen Instagram

Mesecima unazad Kim Kardašijan je u žiži interesovanja javnosti zbog razvoda sa Kanjeom Vestom, međutim u poslednjoj epizodi popularnog rijalitija “Keeping Up With Kardashians” plakala je upravo zbog njega, dok je svojim sestrama pričala kako se oseća zbog ove situacije.

– Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga – počela je Kim kroz suze.

– On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga ko će da podržava svaki njegov potez, ko će biti s njim i slediti ga gde god krene. Osećam se kao luzerka na kraju 7-godišnjeg braka – rekla je, a sestre su je tešile.

Podsetimo, Kim je ranije ove godine podnela zahtev za razvodom braka od Kanjea, a naknadno su odlučili da će i dalje zajedno da odgajaju svoje četvoro dece. On se u međuvremenu preselio na imanje u Vajomingu, a Kim je s decom ostala u Hiden Hilsu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133