Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Kim Kardashian nosi ogrlicu princeze Dajane!

Objavio: RHT
24/01/2023 9:30 PM

Svetski popularna starleta Kim Kardashian je kupila ikoničnu dijamantsku ogrlicu u obliku krsta koju je nosila princeza Dajana za 197 hiljada dolara.

Foto: Ilustracija Hypetv

Kim Kardašijan je dodala još jedan komad svojoj rastućoj kolekciji kultnog nakita i suvenira… čuvenu dijamantsku krstastu ogrlicu koju je nekada nosila princeza Dajana.

Izvori na aukciji kažu da je SKIMS honcho upravo zgrabio retku ogrlicu optočenu dijamantima u sredu na Sothebi’s aukciji. Predstavnik Sothebi’sa kaže da je komad koštao 197.453 dolara.

Zadivljujuća ogrlica poznata je kao Attalah krst… koju je nosila 1987. na dobrotvornoj gala u Londonu u kombinaciji sa odećom ljubičaste boje, sa ogrlicom koja joj je visila nisko niz torzo. Kompanija za nakit
Garrard dozvolila je Dajani da pozajmi komad za događaj.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner