Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

KIKINA MAJKA: VEROVALA MI JE! I KAD JE DRUG DONEO MRVICU KANABISA ONA JE TO DONELA I REKLA MI!

Objavio: RHT
13/03/2023 7:00 PM

U emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost je bila Nataša Đukić Veličković, majka pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić.

FOTO: HYPETV

Prošlo je petnaest meseci od Kikine smrti. Njena majka je gostovanjem u emisiji otvorila dušu i razgovarala o Kikinom životu, njenim navikama, njihovim ritualima i događajima koje će uvek pamtiti.

Više puta, Nataša je iznosila u javnost da Kika nikada ništa nije krila od nje i da je uvek imala veliku slobodu i poverenje da joj sve kaže. Pa su se osvrnuli i konkretno na tu temu.

Da li postoji nešto što je Vas kao roditelja iznenadilo, da je došla, priznala i rekla“?-pitao je voditelj.

„Sledeće to što se desilo dvadesete godine to je bilo pre nego što je moja pomajka došla bolesna. Drugarica i ja smo se sedele i ona je ušla kod nas i rekla- mama, Marko je doneo mrvicu kanabisa, jel možete da nam smotate da probamo. Drugarica i ja smo se smejale , nikad u životu nismo, ja nikada nisam rizlu držala, ja jesam pušač, al nikad u životu nisam smotala cigaru, dobro sad, sad je to modernizovano ima tih mašinica. I naravno ja sam se nasmejala i rekla mi to stvarno ne znamo.“– bila je iskrena Kikina majka Nataša. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner