Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Kiji prete Kristijanovi ljudi! “Ubićemo te”!

Objavio: RHT
02/06/2021 3:27 PM

Nakon što je javno stala u odbranu Kristine Spalević i poručila Kristijanu da ga treba uspavati, Kristina Kija Kockar dobila je niz najbrutalnijih pretnji na društvenim mrežama.

Kristina Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

“Ubićemo te”, Ovo je ništa, šta će tebi da radi”, “Ti si zaslužila mnogo gore”, samo su neke od poruka upućene pevačici.
Poslednja žurka u Zadruzi za Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića nije protekla najmirnije, već uz niz ljubomornih scena i opaski, zbog kojih se pevačica najpre popela na krov želeći da napusti rijaliti.

Svađa se potom nastavila pa je Golubović uhvatio pevačicu “u kragnu”, te joj poručivao da “ide na spavanje”, a na skandalozno ponašanje rijaliti učesnika reagovala i nekadašnja pobednica rijalitka.

“Uhvatio devojku u kragnu da ide na ‘spavanje’. Treba tebe uspavati, džukelo jedna! Ovo je sem za diskvalifikaciju, ovo je i za zatvor, bre!

Obezbeđenje gleda i ništa! Krimos na baterije umišljeni! Šta se dopušta ovom debilu?”, napisala je Kockareva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner