Background adbanner
Background adbanner

Kiji prete Kristijanovi ljudi! “Ubićemo te”!

Objavio: RHT
02/06/2021 3:27 PM

Nakon što je javno stala u odbranu Kristine Spalević i poručila Kristijanu da ga treba uspavati, Kristina Kija Kockar dobila je niz najbrutalnijih pretnji na društvenim mrežama.

Kristina Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

“Ubićemo te”, Ovo je ništa, šta će tebi da radi”, “Ti si zaslužila mnogo gore”, samo su neke od poruka upućene pevačici.
Poslednja žurka u Zadruzi za Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića nije protekla najmirnije, već uz niz ljubomornih scena i opaski, zbog kojih se pevačica najpre popela na krov želeći da napusti rijaliti.

Svađa se potom nastavila pa je Golubović uhvatio pevačicu “u kragnu”, te joj poručivao da “ide na spavanje”, a na skandalozno ponašanje rijaliti učesnika reagovala i nekadašnja pobednica rijalitka.

“Uhvatio devojku u kragnu da ide na ‘spavanje’. Treba tebe uspavati, džukelo jedna! Ovo je sem za diskvalifikaciju, ovo je i za zatvor, bre!

Obezbeđenje gleda i ništa! Krimos na baterije umišljeni! Šta se dopušta ovom debilu?”, napisala je Kockareva.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x