Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Ketrin Zita Džons jedna je od najlepših žena sveta, u braku je sa 25 godina starijim Majkl Daglasom, a evo kako su uspeli da ga sačuvaju 20 godina!

Objavio: RHT
13/04/2021 9:00 AM

Poznata glumica Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine, a tokom dve decenije ljubavi dobili su troje dece, dva sina i jednu ćerku. Ketrin je u nedavnom intervjuu za strane medije otkrija tajnu njihove dugovečne ljubavi.

Ketrin Zila Džons i Majkl Daglas-Foto:Printscreen

– Nisam uvek Ketrin Zita Džons. Pretežno sam Ket. A kada sam Ket, volim da uživam na kauču sa svojom porodicom. Ja jako volim svoju privatnost i nemam potrebe da to delim s javnosti i medijima. Nikada neću objaviti fotografije iz kupatila niti one sa suprugom u vreloj kadi – poručila je glumica.

Tajna dobrog braka i atmosfere jeste i dobra zabava, koje njima nikada ne nedostaje.

– Nikad nismo izgubili smisao za humor, uživamo jedno u drugome, a kada se tome doda ljubav i međusobno poštovanje, nema lepšeg – kaže Ketrin.

Jedna je od retkih koja je u svojim godinama može pohvaliti mladolikim izgledom i savršenom linijom, a kako slatkiši ispaštaju zbog dobre figure, Ketrin je otkrila da ima veliku želju da jede kolače kada bude starija za koju deceniju.

– Kada zaista ostarim, uzimaću mnogo vitamina kako bi mogla da jedem slatko ostatak života – ispričala je Ketrin Zita Džons u intervjuu za „Wall Street Journal”.

Ketrin Zila Džons i Majkl Daglas-Foto:Printscreen

Podsetimo, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas proslavili su 20 godina braka 18. novembra i tom prilikom se glumica zahvalila partneru na ljubavi i podršci pruženoj prethodnih godina.

– Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te olela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu – poručila je Ketrin tada na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133