Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OPTUŽEN JE ZA NASILJE, A OVIM POTEZOM PONOVO JE ZGROZIO JAVNOST: Skandalozno ponašanje Milana Jankovića Čorbe, još jednom pokazao svoje pravo lice! BITANGA I PRINCEZA: Pravo iz Zadruge u Hype studio Anđela i Zvezdan! UŽAS! “Zvezda Granda” se zbog implanta u grudima probudila NEPOKRETNA i INFICIRANA! MOJ NAJSTARIJI KLIJENT IMA 84 GODINE: Elektra otkrila da joj je najbolji platiša deda, priznala i šta mora da radi za te pare! Matoroj pukla kočnica, Marku priznala zašto je bila LJUBOMORNA na njega! (VIDEO) PRAVA ISTINA O POREKLU TOŠETA PROESKOG: Isplivali nepoznati detalji iz života nikad prežaljenog pevača anđeoskog glasa! “UDAVALA SAM SE JER NISAM RAZMIŠLJALA” Nataša Bekvalac nasmejala fanove SVADBENA ZVONA: Anđela i Zvezdan se uhvatili u kolo nakon venčanja! ZAŠTO IZAZIVAŠ SUDBINU? Nakon Kule Beograd i Mosta na Adi jutjuber se popeo i na OVU GRAĐEVINU, pa bezobrazno poručio pratiocima: Nisam ja vaspitačica! OVO NIKAKO NEMOJTE RADITI! JESTE LI ČULI HVALA ZBOG UKIDANJA RIJALITIJA? Vučić: Oni su zainteresovani da tajkunu Šolaku isporuče nacionalnu frekvenciju! EKSKLUZIVNO! DALILA I MILAN MILOŠEVIĆ ZASIJALI ZAJEDNO NA HYPE TELEVIZIJI! Voditeljski duo napraviće pravi BUM, očekujte mnogo IZNENAĐENJA! (VIDEO) Šokantno! Anđela se udala za Zvezdana javno! Kumovi Milan Milošević i Dalila! “JAKO MI JE TEŠKO DA PRIČAM O TOME…” Ana Stanić progovorila o MASAKRU na Vračaru: MORALA SAM DA SE OGLASIM JER SU ME ZVALI! MARKU MARKOVIĆU SE SPREMA PAKAO: Milica i Neca smislili pakleni plan, rešili da ga izblamiraju kao nikada, a evo kako će to učiniti! OVO SU DETALJI SAHRANE TINE TARNER: Prisustvo neće biti svima omogućeno, ovako će izgledati oproštajna ceremonija OD SMEĆA ĆE PROIZVODITI ODEĆU: Anđelina Džoli pokreće novi biznis!

Kendal Džener PRIZNALA da je patila od ANKSIOZNOSTI!

Objavio: RHT
08/05/2021 3:00 PM

Britanska kraljevska porodica nije jedina koja je javno progovorila o emocionalnom stresu i i mentalnom zdravlju za vreme pandemije korona virusa.  Naime, manekenka Kendal Džener u specijalnom intervjuu koji je dala Kenetu Kolu u emisiji Dobro jutro, Ameriko (Good Morning America) pokušala je da svojom intimnom pričom podigne svest o značaju mentalnog zdravlja za vreme ovih teških okolnosti, ali i uopšte.

Manekenka je u veoma otvorenom razgovoru priznala da se bori sa anksioznošću još od ranog detinjstva, a da su napadi panike postali deo njene svakodnevice, sa kojom se ponekada jako teško nosi.

Prema njenim rečima, ono što joj je tokom godina pomagalo, a pomaže joj i sada jeste to što je imala apsulotnu podršku i razumevanje majke, a zatim i cele porodice, koja joj je pružala bezuslovnu podršku i pomoć.

“Bila sam veoma, veoma mlada i sećam se osećaja kao da ne mogu da dišem i vrti mi se u glavi – tada bih uspaničeno otrčala kod moje majke i zatražila pomoć. Bila sam jako uplašena, jer sam mislila da nešto sa mnom nije u redu, da sam bolesna. Mama je nakon prvog napada panike odvela kod svih mogućih doktora, koji su ustanovili da je fizički sa mnom sve u redu. Niko mi nikada nije rekao da patim od ansioznosti i napada panike, Tek pre tri godina, kada su moji napadi postali zastrašujući i toliko učestali da su praktično zaustavili moj život, objašnjeno mi je od strane stručnjaka od čega patim i tada mi je sve postalo jasno”, ispričala je Kendal.

Kendal je i ranije, u nekoliko navrata, izjavljivala da se bori sa ovim zdravstvenim poremećajem, koji, sa karijerom koju ona ima, predstavlja ozbiljan problem jer je imobilišući i kod čoveka dovodi do brojnih autoograničenja koja proizilaze iz straha, ali prvi put je sada jano govorila o težini borbe koju vodi, ispostaviće se, već godina, od najranijeg detinjstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner