Background adbanner
Background adbanner

Kendal Džener PRIZNALA da je patila od ANKSIOZNOSTI!

Objavio: RHT
08/05/2021 3:00 PM

Britanska kraljevska porodica nije jedina koja je javno progovorila o emocionalnom stresu i i mentalnom zdravlju za vreme pandemije korona virusa.  Naime, manekenka Kendal Džener u specijalnom intervjuu koji je dala Kenetu Kolu u emisiji Dobro jutro, Ameriko (Good Morning America) pokušala je da svojom intimnom pričom podigne svest o značaju mentalnog zdravlja za vreme ovih teških okolnosti, ali i uopšte.

Manekenka je u veoma otvorenom razgovoru priznala da se bori sa anksioznošću još od ranog detinjstva, a da su napadi panike postali deo njene svakodnevice, sa kojom se ponekada jako teško nosi.

Prema njenim rečima, ono što joj je tokom godina pomagalo, a pomaže joj i sada jeste to što je imala apsulotnu podršku i razumevanje majke, a zatim i cele porodice, koja joj je pružala bezuslovnu podršku i pomoć.

“Bila sam veoma, veoma mlada i sećam se osećaja kao da ne mogu da dišem i vrti mi se u glavi – tada bih uspaničeno otrčala kod moje majke i zatražila pomoć. Bila sam jako uplašena, jer sam mislila da nešto sa mnom nije u redu, da sam bolesna. Mama je nakon prvog napada panike odvela kod svih mogućih doktora, koji su ustanovili da je fizički sa mnom sve u redu. Niko mi nikada nije rekao da patim od ansioznosti i napada panike, Tek pre tri godina, kada su moji napadi postali zastrašujući i toliko učestali da su praktično zaustavili moj život, objašnjeno mi je od strane stručnjaka od čega patim i tada mi je sve postalo jasno”, ispričala je Kendal.

Kendal je i ranije, u nekoliko navrata, izjavljivala da se bori sa ovim zdravstvenim poremećajem, koji, sa karijerom koju ona ima, predstavlja ozbiljan problem jer je imobilišući i kod čoveka dovodi do brojnih autoograničenja koja proizilaze iz straha, ali prvi put je sada jano govorila o težini borbe koju vodi, ispostaviće se, već godina, od najranijeg detinjstva.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x