Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

OVA SLIKA OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Detalj koji je svima promakao, ceo svet ZANEMEO! (FOTO)

Objavio: RHT
15/06/2024 5:58 PM

Detalj koji je svima promakao

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam pojavili su se danas na balkonu Bakingemske palate u Londonu, sa osatlim članovima kraljevske porodice kako bi se proslavio službeni rođendan britanskog kralja Čarlsa III. Čuveni par nismo videli zajedno u javnosti još od 25. decembra prošle godine, kada se desila porodična Božićna šetnja u Sandringemu.

Princ od Velsa je u vojnoj uniformi i na konji učestvovao na današnjoj paradi da bi se kasnije pridružio supruzi i njihovoj deci na dobro poznatom balkonu. Bila je to prilika da nastane poseban fotografija princeze od Velsa i prestolonaslednika o čemu ima štošta da kaže i stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Džudi Džejms kaže da je slika dala dirljiv uvid u njihovu radost što su ponovno ujedinjeni na svetskoj pozornici.

Detalj koji je svima promakao

Izvor: Profimedia

Nadirljiviji trenutak

“Najdirljiviji znak njihove zajedničke nagrade desio se kada su im pogledi konačno sreli. Njegovi potezi očima i napućeni mišići oko njegovih usana odavali su njegov unutrašnji ponos i moguće olakšanje što njegova lepa supruga ponovno stoji kraj njega, dok je Kejt uzvratila širokim osmehom punim ljubavi”, kaže stručnjak za govor tela za Daily mail.

Kejt Midlton koja je počasni pukovnik Irske garde koja je predvodila današnju svečanost, propustila je prošle subote za Trooping the colour. Međutim, nakon toga je ovim rečima nagovestila da će se vratiti u javnost.

Kejt se i dalje bori sa teškom bolešću

Džudi Džejms ističe da je Kejt koja se i dalje bori sa rakom, održala danas masterklas sa pozicije istaknute članice dinastije i da je kanalisala snagu i odlučnost pokojne kraljice.

“Njen govor tela tokom ovog prvog koraka njenog povratka bio je majstorski tečaj o tome šta znači biti član dinastije. Već je imala šablon od pokojne kraljice i to uključuje stoicizam i smirenost bez ijedne kapi samosažaljenja ili drame.

Čini se da je njen pristup javnosti sličan pristupu koji je sve vreme imala prema svojoj deci: samouverena odlučnost, uveravanje, pa čak i podrška.

Photo: Profimedia

Prava naslednica titule kraljice

U slučaju da je neko bio u nedoumici, ova pojava je pokazala da je ona prava naslednica titule kraljice”.

Kejt Midlton koja je danas bila sa decom na događaju važnom za dvor. Nije obavljala službene dužnosti od 25. decembra 2023. Pre pet meseci podvrgnuta je teškoj operaciji abdomena u Londonu. Pre tri meseca javnost je saznala da princeza boluje od raka i da je lečenje počelo od kraja februara.

Supruga princa Vilijam juče je najavila svoj dolazak na današnji događaj. U toj poruci je pomenula i svog muža kao i detalje o tome kako će se vratiti službenim dužnostima.

Princ Vilijam sa retkim pauzama obavlja niz angažmana poslednjih nekoliko meseci, otkako je dvor zadesila kriza zbog zdravstvenih problema Kejt MIdlton i kralja Čarlsa III koji takođe boluje od raka. Veliki je oslonac supruzi i ocu.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner