Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

KEJT MIDLTON NE PRESTAJE DA KOPIRA MEGAN MARKL? Tu su i dokazi! (FOTO)

Objavio: RHT
24/07/2022 12:00 PM

Godinama unazad mnogi pokušavaju da uporede Kejt Midlton i Megan Markl, iako je to praktično nemoguće. No, supruga princa Harija se trudi da medijima i javnosti daje materijal i više nego što treba, a to obično ispadne na njenu štetu.

Megan, naime, neretko kopira svoju jetrvu Kejt, a neki kažu kako se među njima vodi “tihi rat” u modnom svetu. Za sada nekadašnja glumica uveliko gubi.

Ono što je podstaklo mnoge da komentarišu njihov stil jeste jedna od poslednjih kombinacija koju je Megan obukla. U pitanju je monohromatski kombinezon od 4.800 dolara, a tu ništa ne bi bio problem da on nije skoro pa identičana kao haljina koju je Kejt nosila.

 

Megan je ovaj komad ponela na proslavi Međunarodnog dana Nelsona Mendele u sedištu Ujeninjenih nacija, dok je vojvotkinja od Kembridža sličnu kombinaciju nosila još u maju, na premijeri „Top Gana“ u Londonu.

Ovo, naravno, nije prvi put. Čini se da je Megan baš fan kaputa koje nosi Kejt, pa ju je u tom slučaju iskopirala čak dva puta!

 

Pored toga, Kejt se jednom prilikom pojavila u dugoj haljini tamno teget boje, a sličan gornji deo imala je i Megan.

Blejzeri, slične haljine u istim bojama, košulje, suknje – izgleda da se Megan stvarno toliko divi Kejt.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner