Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KEBA ZAKUVAO SVAĐU SEVERINE SA BEKUTOM I BRENOM!

Objavio: RHT
28/04/2021 3:00 PM

Severina Kojić nije ljuta već razočarana u Anu Bekutu i Lepu Brenu jer su je bez i jedne reči otpratile sa društvenih merža.

Naime, i Bekuta i Brena su to učinile onog trenutka kada su se snajke odrekli svekar Keba i svekrva Olja, pa su pevačice stale na Kebinu stranu.

Lepa Brena, Ana Bekuta i Severina Kojić-Foto:Printscreen

To je i logično jer su godinama kolege. Brena je i Kebina komšinica i prosto se duže znaju sa Kebom nego sa Severinom tako da im je to verovatno bio kriterijum.

“Seve ne može da veruje da su je tako otkačile bez i jedne jedine reči! Nije joj uopšte pravo, ali neće polemisati o tome javno. Shvatila je poruku i držaće je se”, objašnjava izvor i dodaje:

Lepa Brena, Ana Bekuta i Severina Kojić-Foto:Printscreen

“One su se inače zbližile pre tri godine na proslavi rođendana Saše Matića i od tada su na neki način drugarice, imaju i zajedničke slike sa te žurke koje je baš Seve kačila, međutim, problemi koje Seve ima u braku s Kebinim sinom Igorom udaljili su je od njegovih roditelja i samim tim i Ane i Brene koje očito više vole Kebu”, objasnio je izvor i dodao da Severina želi pomirenje s Igorom i da ne bi da se razvodi, alu mu je, navodno, postavila uslove od kojih neće odustati:

“Pošto sa Kebom i Oljom više nije u dobrim odnosima, Severina je, kako se šuška, rekla mužu da se odrekne mame i tate i da joj se vrati, ali da li je to zaista tako i koje oni probleme imaju, to niko sa sigurnošću ne zna jer se nij jedno ni drugo ne oglašavaju. Sa druge strane, Keba je za snajku rekao da snjom nema kontakt, te da ne zna da li će ona uopšte dolaziti u Beograd, a da sa sinom više ne polemiše o njoj jer više neće da se meša u njihov brak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner