Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KEBA STARTOVAO ANU BEKUTU! Keba ne gubi vreme!

Objavio: RHT
11/04/2021 10:00 AM

Da je stara narodna izreka „kad mačke nema, miševi kolo vode“ tačna, pokazalo se i u slučaju Dragana Kojića Kebe koji je, videvši da u blizini nema Milutina Mrkonjića spopao njegovu emotivnu partnerku Anu Bekutu!

Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta-Foto:Printscreen

Naime, pevač je svoju koleginicu sreo na ulici, a onda se slučajni susret pretvorio u petnaestominutno ćaskanje.

Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta-Foto:Printscreen

Nakon što su se srdačno pozdravili, činilo se da će svako nastaviti svojim putem. Međutim, Keba se potrudio da scenario bude drugačiji, pogotovo što Milutina Mrkonjića, Aninog dugogodišnjeg partnera, nije bilo ni na vidiku.

Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta-Foto:Printscreen

Prvo joj je nešto pričao, gestikulirao, a onda joj se približio iako nikoga nije bilo u blizini i nešto joj šaputao na uvo. Kada se razgovor otegao, pevač je pripalio cigaretu koju je taman završio kada je Ana uspela da zaustavi jedno taksi vozilo.

Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta-Foto:Printscreen

I taman kad smo pomislili da će se konačno razdvojiti, to se nije dogodilo jer je Keba očigledno imao još nešto da ispriča svojoj koleginici.

Ana Bekuta-Foto:Printscreen

Nakon što je Ana ušla u automobil, Keba je ugasio svoju cigaretu i pridružio joj se.

Dragan Kojić Keba-Foto:Printscreen

Pevači su seli na zadnje sedište, pa su se odvezli u nepoznatom pravcu. Šta će o ovome reći Anin dugogodišnji emotivni partner Milutim Mrkonjić, ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner