Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Katarina Borjan otkrila: “Ne živim kao na Instagramu” (VIDEO)

Objavio: RHT
24/05/2021 9:00 AM

Mnoge misle da je dovoljno da budu lepe i zgodne, da po ceo dan vise u salonima lepote pa da se udaju za fudbalera i tako reše sve svoje probleme.

Katarina je, pre svega, magistrirala na prirodno-matematičkom fakultetu, imala je samo 29. godina kada je postala direktorka marketinga FK “Partizan”. Tu je upoznala svog supruga i zbog ljubavi prema njemu ostavila je svoju karijeru i otišla u drugu državu.

Međutim, ona nije osoba koja se zadovoljava da se za nju kaže da je supruga fudbalera, već više voli da je ljudi prepoznaju po njenom poslu i uspehu.

Ova harizmatična žena je bila gost Katarine Ristić u emisiji “Sprtify” koju možete da pogledate u sledećem videu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133