Background adbanner
Background adbanner

Karleušina ćerka dominira objavama iz Dubaija

Objavio: RHT
29/03/2021 1:00 PM
Atina Tošić – Foto: Tik Tok

Fotografija na Instagramu je za 21 sat “skupila” više od 25.000 lajkova.

Atina i Nika Tošić sa mamom Jelenom Karleušom uživaju na odmoru u Dubaiju.

Atina Tošić – Foto: Tik Tok

Međutim, starija naslednica Atina daleko je aktivnija na društvenim mrežama od mlađe Nike, zbog čega je najpraćenija među decom javnih ličnosti koje nemaju ni 18 godina.

Novim objavama Atina je privukla veliku pažnju svojih pratilaca, o čemu svedoči to što njena dva snimka iz Dubaija, objavljena na TikToku, za nekoliko sati imaju više od 156.000 pregleda.

Fotografija na Instagramu je za 21 sat “skupila” više od 25.000 lajkova.

Atina Tošić – Foto: Tik Tok

“Predivna si”, “Toliko si slatka devojčica, divna”, “Oduševljena sam time kako se oblačiš, svaka čast tebi i tvojoj mami”, “Niko tebe ne sme da dira, mislim na ove što te napadaju”, “Moja drugarica, bez mane”, “Božanstvena Atina, sve najbolje pokupila od svojih roditelja”, neki su od komentara.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x