Background adbanner
Background adbanner

Karleuša se udavila!

Objavio: RHT
23/11/2022 2:45 PM

Osim Milice Pavlović, i Jelena Karleuša je posetila Dubai. Osim izazovnog tela koje često ističe, sada je snimila kako izgleda nakon šopinga.

Foto: Printscreen instagram

Zapravo, snimila je iconic waterwall u Dubai moll-u, najvećem tržnom centru na svetu, rekavši kako je ona baš kako statue koje su “skočile” u vodopad i tako plutaju, golišavi, pognutih glava.


Ovo je ujedno i najposećeniji tržni centar na svetu, jer ga godišnje poseti više od 65 miliona stanovnika! Zauzima površinu od 1.124.000 kvadratnih metara i sadrži 1.200 butika poznatih svetskih brendova, 22 bioskopa, hotel sa 250 soba, 120 restorana i kafića, zatim ono što čuveni akvarijum u kome se nalaze hiljade morskih životinja…

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x