Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KARLEUŠA OBJAVILA SNIMAK IZ KREVETA I OTKRILA TAJNU SVOJE VITKE LINIJE! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/04/2021 8:00 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša pokazala je zanosnu figurnu, a tom prilikom otkrila je kako i vi možete imati telo kao i ona.

Karleuša je na svom Instagram profilu podelila kratak snimak u kom leži u krvetu. Ona na sebi ima donji veš u boji kože kao i korset koji na njoj izgleda tako “bolno”, ali i efikasno, pa je njen sutruk nikad minijaurniji.

Jelena šalje poljupce ka kameri i “bezobrazno” se plazi, a mnogim mušarcima ovim kadrovima pomutila je razum, dok je ženama, koje su se pitale kako mogu imati telo baš kao JK, upravo otkrila svoju “tajnu”.

“Vau, kakav struk”, “Ova žena izgleda brutalno”, “Jel moguće da je ovo stvarno?”, “Njen struk je uži od moje glave (smeh)”, “Žena kidalica”, “JK, kraljice”, “Sad znamo kako i mi da imamo ovakav struk”, neki su od komentara.

https://www.instagram.com/p/CN7SRqnhffG/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner