Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Karleuša je na snimanje emisije došla u Tošićevoj “zveri”, a haljinu joj drže samo pertle! (FOTO)

Objavio: RHT
02/06/2021 9:18 AM

Pop zvezda Jelena Karleuša pojavila se na snimanju emisije Zvezde Granda kao vrela kaubojka i to u automobilu svog supruga, fudbalera Duška Tošića.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen

U pitanju je najnoviji Mercedes S klase, čija je cena 110.000, dok se oprema uz ovu “zver” se dodatno naplaćuje. 

Foto:Printscreen

Iako mnogi muškarci svojim lepšim polovinama ne daju svoje automobile, nema sumnje da Jelena, u ovom izdnaju, nije imala nikakav problem da od Tošića “pozajmi” njegovog ljubimca.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen

Karleuša je imala otvorene cipele i crnu haljinu od vetačke kože, pripijenu uz telo, koju su, da ne “sklizne”, pridržavale samo pertle.

Stajlnig je upotpunila mrežastim čarapama i ogromnim šešrom, a sve je začinila čokreom sa bodljama.

Jelena Karleuša-Foto:Printscreen

Pevačica je bila vidno raspoložena i svojom pojavom mamila je uzdahe prisutnih, a zbog čega niko nije odvajao pogled od nje.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner