Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

IZNELA SVE DETALJE O ARKANU! Karleuša o mutnim radnjama: “Taj je bio obična pi*ka i drukara. Na vrat nam je nakačio ovu što je do tada skalamukala po vašarima, a sada ima amneziju”

Objavio: RHT
19/02/2024 11:00 AM

Iznela sve detalje o Arkanu!

Šok, Karleuša iznela sve detalje o Arkanu i mutnim radnjama, pa spomenula i “Srpsku maćehu”. Sve isplivalo. Ne može više Karleuša da zatvara oči i ćuti na neke provokacije i sramotu koju svakodnevno sluša!

Karleuša iznela sve o Arkanu

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Naime, nakon što je “Srpska maćeha” posle uništavanja reklamnog bilborda u Ljubljani rekla da je taj čin ne pogađa i toplo pozdravila svoju publiku. Reagovala je Jelena Karleuša koja nije mogla da ostane imuna na ovakav odgovor i hvalospeve. Karleuša iznela sve detalje o Arkanu i mutnim radnjama.

foto: instagram/printscreen

– Idi u Zagreb ili Sarajevo, da i oni tebe toplo pozdrave. Ova žena stvarno misli da su ljudi debili. Sve što ima, nastalo je od krvi ubijenih i opljačkanih po Bosni i Hrvatskoj… Što je najstrašnije, Arkan je ubijao i pljačkao i neposlušne Srbe… nije bio nacionalista. Kad su ga uhvatili pred rat kako pljačka po Hrvatskoj, odmah je odrukao svoje kompanjone Srbe. Imate snimak na yt kako ih cinkari. Taj je bio obična pi*ka i drukara. Osilio se kad je okupio bandu kriminalaca i osnovao paravojnu formaciju koja je terorisala ceo Balkan – Karleuša iznela sve o Arkanu i mutnim radnjama na Instagramu i nastavlja o “Srpskoj maćehi”.

– Taj ološ nam je na vrat i nakačio ovu koja je do tad skalamukala po vašarima i koja sad ima amneziju. Zbog takvog koji je radio za svoje lične kriminogene interese mom narodu, koji je dobar i pošten i veliki narod nakačena je grozna etiketa i velika mrlja. Komšije moraju da znaju da se pošten srpski narod uvek gadio i stideo Arkana i njemu sličnih kerova rata i njihovih konkubina – Karleuša javno iznela sve o Arkanu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner