Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KARLEUŠA “GRMI” IZ DUBAIJA, OBJAVILA VRELE FOTKE SA TERASE I PLAŽE (FOTO)

Objavio: RHT
29/03/2021 8:00 AM
Jelena Karleuša – Foto: Printscreen

Kaubojski šešir kojim je u decembru privukla veliku pažnju  ponela je sa sobom i na odmor u Dubai, a pokazala je da taj komad može savršeno da ide i uz kupaći kostim.

Jelena Karleuša – Foto: Printscreen

Doduše, ide kada je reč o njoj, pošto je odavno poznato da ne postoji stvar koju ne može da iznese, a celokupnom izgledu doprinele su i visoke potpetice u kojima je pozirala.

Jelena Karleuša – Foto:Printscreen

Kad je zbacila sve dodatke pozirala je u pesku, bez šminke i kratko je napisala:

– Poruka sebi – iskuliraj.

Jelena Karleuša Foto:Printscreen

No, najveću pažnju privukla je fotografija sa terase hotela, u svetlo ljubičastom izdanju. Konkretno, u minijaturnom bikiniju, a ono što mami poglede je pojas koji nosi oko struka.

Reč je o pojasu za koji je  nakon tri carska reza, te da je to rekla je da je zaslužan za njen struk jedina tajna istog, pošto ne trenira.

Jelena Karleuša – Foto: Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner