Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

KARDI BI UKLAPA BOJU KOSE SA TORBOM OD 79000$

Objavio: RHT
22/04/2021 11:00 AM

Kardi Bi je tokom vikenda na Instagramu pokazala svoju potpuno novu plavu torbu od krokodila Hermes Birkin, jednu od dve „nove bebe“ koje je kupila da doda svojoj širokoj kolekciji luksuznih torbi.

Kardi Bi-Foto:Printscreen Instagram

Skoro identični Birkin trenutno se nalazi na sajtu i njegova cena je neverovatnih 79.000 dolara.

Čini se da je 28-godišnja reperka skupocenu torbicu učinila središnjim delom svog izgleda, noseći je uz odgovarajuću ombre periku, čije se boje prosežu od bele do tamnije plave.

Osim toga, stajling je upotpunila tamnim uskim farmerkama i korsetom od slonove kosti Vivien Vestvud, čija je vrednost 1.555 američkih dolara.

To nije prvi put da reperka usklađuje kosu sa dizajnerskom tašnom.

U februaru 2020. “zaljuljala” je superdugi ljubičasti rep koji se savršeno usklađivao sa njenom ljubičastom Birkin torbom.

Prošle godine se obrušila na rasističke primedbe u vezi sa njenim mnogobrojnim brendiranim torbama.

– Zašto sve žene reperke pitate da li mogu da dobiju torbu iz prodavnice Hermes? Ne činite to ovim belim zvezdama – rekla je Kardi i dodala:

– Pa zašto to morate da nas pitate? Hip-hop, započinjemo trendove. Kada svi kažete da devalviramo, ne, mi zapravo dodajemo vrednost.

Tagovi:

 • Cardi B
 • tašna
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner