Background adbanner
Background adbanner

Kardašijankin bivši muž pukao 57.000 dolara na novu devojku!

Objavio: RHT
18/06/2021 1:41 PM

Skot Disik ne prestaje da skida zvezde s neba svojoj 18 godina mlađoj devojci Ameliji Hamlin, pa je tako iznenadio skupocenim poklonom za njen 20. rođendan.

Skot Disik i Amelia Hamlin-Foto:Profimedia

Bivšeg partnera Kortni Kardašijan papreno je koštalo iznenađenje za svoju dragu. Naime, on je u galeriji „ArtLife Gallery Pop-Up“ u Majamiju kupio umetničko delo Helmuta Njutona „Saddle II, 1976 Paris“ po ceni od 57.000 dolara, a navodno ga je platio kriptovalutom Etereumom.

Prilikom rođendanske večere je poslužena torta na pet spratova, a dijamantska ogrlica koju je dobila za poklon ju je umalo dovela do suza.

Skot Disik i Amelia Hamlin-Foto:Profimedia

„Najbolji rođendan koji devojka može poželeti“, napisala je Amelija u opisu fotografije na kojoj pozira u zlatnoj, providnoj suknjici i topiću.

Na objavi je prikupila skoro 70.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 946.000 pratilaca.

Skot Disik i Amelia Hamlin-Foto:Pritnscreen Instagram

Podsetimo, ćerka američkih glumaca Lise Rine i Harija Hamlina, Amelija Hamlin (19) je prvi put uslikana sa rijaliti-zvezdom pre nekoliko meseci u šopingu u zapadnom delu Holivuda, nakon čega su započeli vezu.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x