Background adbanner
Background adbanner

KARANTIN JE KRIV ZA TIK TOK! Luka Krivokapić gost Aleksandre Stojković i Marije Jašović!

Objavio: RHT
13/04/2021 7:38 PM

U emisiji Hype televizije gost voditeljki Aleksandre Stojković i Marije Jašović, bio je poznati TikToker i jutjuber Luka Krivokapić.

Foto:Printscreen YT

Ovaj momak je došao pre dve godine iz Kotora u Beograd i kako je rekao prijamu ovaj brzi način života. On je otkrio da je u vreme karantina, prošle godine, iz čiste dosade, krenuo da snima videe i objavljuje na TikToku. Za kratko vreme postigao je veliku popularnost ali onaj najveći bum je bio posle objave videa svoje tetke koja je imala namontiran Cecin glas. Kako je rekao Ceca je to veče objavila taj video na svom Instagram profilu i kada je ujutru ustao nije mogao da veruje. Svi mediji su brujali o njegovom videu i tetki.

Na pitanje voditeljke kako se bori protiv loših komentara Luka je odgovorio:

“Svako ko snima za TikTok mora da shvati da će biti izložen komentarima, kritikama, i dobrim i lošim”…

Tokom razgovora Luka je otkrio, zaprepašćujuću informaciju, da provodi i po 17 sati dnevno na društvenim mrežama, da istovremeno jede i gleda u telefon i spava 7 sati.

Luka je izuzetno maštovit i dosetljiv te je i ova emisija bila isto takva. Pogledajte:

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x