Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

KALISI NE VOLI NASTAVAK SERIJE? Zvezda Game of Thrones-a odbija da gleda nastavak “Oprostite mi, ali ne mogu”

Objavio: RHT
24/01/2023 8:00 PM

Glumica Emilija Klark, poznata po svom izuzetnom nastupu u seriji “Game of Thrones” kao Deneris Targerijan, otkrila je da ne želi da gleda prednastavak serije “House of the Dragon”.

Foto: Printscreen Instagram

U nedavnom intervjuu za Variety, glumica je rekla da joj je čudno i neobično gledati seriju, te da joj je kao da je pozvana na godišnjicu mature koja nije njena.

Foto: Helen Sloan-HBO / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Iako je “House of the Dragon” jedna od najgledanijih serija u istoriji HBO-a, sa preko 9 miliona gledalaca u prvoj večeri emitovanja, Klark se neće pridružiti brojnim fanovima koji su već bili oduševljeni serijom. Serija se temelji na romanu “Fire and Blood” autora Džordža R.R Martina, a radnja se odvija 200 godina pre događaja iz serije “Game of Thrones”.

Emilija Klark je za svoju ulogu u “Game of Thrones” nominovana za četiri Emi nagrade i tri nagrade Critics’ Choice Awards, dok je “House of the Dragon” dobio nominaciju za najbolju dramu na dodeli Zlatnih globusa. Iako će mnogi fanovi biti razočarani što Klark neće gledati seriju, njeno mišljenje neće uticati na popularnost i uspeh serije koja je već privukla brojnu publiku.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner