Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Provozali smo se sa Desingericom u njegovom najnovijem automobilu! Tea Tairović o saradnji sa Sekom Aleksić, Nemanja Stevanović o kolegama! “DOKAZ DA ALKOHOL…” Procurio šokantan snimak Ene Čolić: Uvija se u šok izdanju na afteru, ovo je sve vreme krila od svih! (VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK EJMI VAJNHAUS PRED SMRT! Pokušala da održi koncert u Beogradu: “Svaka nota ju je cepala!” (VIDEO) PEVAČICA PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! “Na silu sam se smejala da sakrijem tugu” PROCURELA INFORMACIJA, TERZA I SOFIJA U STRAHU! Milica Veličković ulazi!? DOLAZI DO SUSRETA!? OLGA DANILOVIĆ SE POVUKLA! Šok odluka srpske teniserke posle velikog uspeha! CRVENA ZVEZDA OBJAVILA HITNO SAOPŠTENJE: Dolazi do velike promene, ovo se DUGO čekalo! “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) “ON JE MANIPULATOR, ČULA SAM DA JE BIO PO ZATVORIMA!” Ćubina majka progovorila o njegovom biološkom ocu, pa otkrila sve o borbi za potomstvo i smrti muža! U Banjaluci troje dece obolelo od meningitisa! Ljudi u panici zbog virusa! PESNICAMA U GLAVU! NECENZURUISAN SNIMAK PREBIJANJA IVANA MARINKOVIĆA! Jezive scene uhvatio se za lice i URLAO SKANDAL! POZNATI PEVAČ POLJUBIO FANA U USTA NA NASTUPU! Isplivao eksplicitini snimak (18+) PEVAČICA MARINA TADIĆ BANKROTIRALA! Sve ispričala javno, pa otkrila i razlog: “Sav novac sam uložila u novi posao, još sam u kreditu..” MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN Dačić se sastao sa Ilvom Johanson “Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU! Tu NEMA MIMIKE!” Ona je rešena da je skroz raskrinka! (VIDEO) FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?! Slika tate i ćerke raznežila sve (FOTO)

KAKVO PRIZNANJE ZA SRPSKU ATLETIKU Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš proglašeni za najbolje trenere Evrope!

Objavio: RHT
27/10/2024 4:18 PM

KAKVO PRIZNANJE ZA SRPSKU ATLETIKU

Velike vesti stigle su za srpsku atletiku, pošto su Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš proglašeni za najbolje trenere u Evropi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo je samo još jedan dokaz koji potvrđuje koliko zapravo Srbija ima jaku bazu atletike, kako što se sportista tiče, tako i što se tiče trenera.

Tim povodom, oglasio se i Srpski atletski savez.

KAKVO PRIZNANJE ZA SRPSKU ATLETIKU

“Veliki trenutak za srpsku atletiku!  Sa ponosom objavljujemo da su naši najbolji treneri, Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš, proglašeni za najbolje trenere Evrope! Ove nagrade su dokaz posvećenosti i truda koje naši treneri ulažu u razvoj atletike. Čestitamo Dragutinu i Ðerđi na ovom izvanrednom postignuću!”, stoji u objavi.

Hypetv.rs V.M./Sportorg.rs

PROČITAJTE I: SJAJNE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Glavnom konkurentu najboljeg tenisera sveta desilo se ovo…

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u finale turnira u Beču, pošto je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4 posle jednog sata i 30 minuta igre.

Hačanov je bio veoma ubedljiv u prvom setu. Dva puta je oduzeo servis rivalu i prilično lako došao do vođstva.

U nastavku je viđena nešto veća borba, ali De Minor nije imao snage da ozbiljnije pripreti Rusu i delovao je vrlo umorno, što je i logićno s obzirom na to da je četvrtfinalni meč završio sinoć i to jako kasno. Hačanov je i u drugom setu napravio dva brejka, a ovoga puta je Australijanac vratio jedan. Ipak, to nije poremetilo Rusa koji je dobiodrugi deo igre sa 6:4 i prošao u finale. VIŠE DETALJA OVDE.

SPEKTAKL U SAVA CENTRU

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su u prodaji. Putem ovog linka možete doći do karata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner