Background adbanner
Background adbanner

Kakvi kadrovi Marine Visković pred ogledalom! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/04/2021 5:00 PM

Za Marinu Visković (33) mnogi kažu da je najzgodnija pevačica na estradi, a ona se baš trudi da to i dokaže.

Marina Visković-Foto:Printscreen/Instagram

Na sreću jačeg pola, često na Instagram kači vrele fotke i snimke, a baš to učinila je i danas, u petak 23. aprila, nakon što je promenila frizuru.

Lepa Marina snimala se pred ogledalom, pa na krevetu, pa ponovo pred ogledalom ali sa druge strane, i ne zna se koji je snimak bolji.

Uz njih je Marina, kao opis, napisala stihove svoje pesme “Čujem da zoveš noću mi ime, rukama svojim oživi me… Ljubi me tu”.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x