Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

Kako su žene UVEĆAVALE GRUDI pre plastičnih operacija?

Objavio: RHT
30/01/2023 11:30 PM

Šta je žena morala da uradi ako je želela da poveća svoj dekolte u danima pre nego što je „Vonderbra“, odnosno push-up grudnjak, bio na tržištu i drastičnija mera poput plastične hirurgije nije bila tako lako dostupna?

Foto: PEAKSTOCK / Sciencephoto / Profimedia

Žene koje su želele veći dekolte prije dolaska push-up grudnjaka i široko dostupne plastične hirurgije morale su da nose grudnjak na naduvavanje.

“Tres Secret”, jedan od takvih grudnjaka, počeo je da se prodaje početkom 1950-ih. Korpice su sadržale male plastične kesice koje su se mogli naduvati za željenu veličinu.

Reklame su obećavale da će grudnjak “podstaknuti lepotu ženskih grudi”. Iako ne znamo da li su žene same dolazile na tu ideju ili su ih muškarci pritiskali, možemo potvrditi da je želja za savršenim izgledom sa velikim oblinama bila izražena i pre 70 godina.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner