Background adbanner
Background adbanner

KAKO JE VA VANA SMRŠALA 20 KILOGRAMA?

Objavio: RHT
17/03/2021 10:03 AM

Jutjuberka Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana odgovarala je svojim pratiocima na niz zanimljivih pitanja, pa je tom prilikom otkrila kako je smršala čak 20 kilograma za kratko vreme.

Pored mnogobrojnih pitanja, stiglo je i jedno koje se odnosilo na fizički izgled mlade jutjuberke. Svi znaju da je Vanja dugo vodila bitku sa pozamašnim viškom, pa su fanovi želeli da saznaju, iz prve ruke, kako joj je uspelo da skine toliku kilažu.

 – U jednom trenutku, shvataila sam da sam baš preterala i da je vreme da se stvari menjaju, pa sam počela da radim na sebi. Imala sam skoro 80 kilograma, nisam želela da vidim osmicu kao prvu cifru na vagi. Važno je da znaš šta hoćeš i da si strašno uporan u tome. Danas imam 59 kilograma i mislim da uvek može da se izgleda mnogo, mnogo bolje, samo ako radiš na sebi i trudiš se. Ali, kako sam izgledala stvarno sam zadovoljna, ali biće tu još poboljšanja – rekla je Vanja.

Pogledajte odgovore na njenom kanalu:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Va Vana
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x