Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
DETE (9) POGINULO KOD LEBANA: Majka se skucala u zgradu, mališan na mestu ostao mrtav! DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU I NJEGOVOM OCU! Predviđeno svedočenje veštaka (FOTO) ZASTAJE DAH! Glumica pazarila luksuznu nekretninu u Beogradu! Od prizora zastaje dah (FOTO) TEŠKA NESREĆA U CENTRU GRADA! Smrskan auto kod TC “Galerija” (FOTO) IZAŠAO PORNO SNIMAK POZNATE VODITELJKE: Fudbaler je snimao telefonom, ona progovorila o jezivim detaljima: “To je težak zločin, najgore mi je zbog dece!” DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dete u noćni klub, pa doživeo osudu (FOTO) OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Mađarski predsednik Tamaš Šujok u poseti Srbiji: Svečani doček ispred Palate Srbija GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CELOM KUĆOM: U naletu besa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVEK! VENDI PROGOVORILA O MAGIJI I DEMONIMA! Pevačica šokirala svojom konstatacijom, pa upozorila sve na jednu stvar STIŽU RODE, SOFIJA TERZINA TRUDNA?! Skandal epskih razmera! HAOS U SVETU TENISA! Loše vesti za Novaka Đokovića! USKORO NAS OČEKUJU NERADNI DANI! Moći će i da se spoji čak 3 dana! Bikovi, ČLANOVI PORODICE VAM SPREMAJU IZDAJU! Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. oktobar! INDI I EDITI PREMINUO BRAT U 21. GODINI ŽIVOTA! Velika tuga! FUJ! NIŠTA IM NIJE SVETO! Jezive scene u rijalitiju čak i na SVETU PETKU! Otimali hranu, bacali, pa skakali po stolu

EVO KAKO JE IZGLEDALA ELENA KARAMAN NEKADA! Isplivala njena fotka iz prošlosti sa ovim muškarcem, javnost u šoku (FOTO)

Objavio: RHT
23/10/2024 11:40 PM

Kako je nekada izgledala Elena Karaman

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Elena Karaman iza sebe ima veoma buran ljubavni život. Ćerka modne kreatorke Verice Rakočević se vrlo dozirano pojavljuje u medijima, a njena mističnost godinama intrigira javnost.

Elena iza sebe ima dva braka i veze sa mnogim moćnicima, ali je prvi njeno srce ukrao bivši fudbaler Predrag Peđa Mijatović. Naime, kada su se venčali Elena je imala nepunih 19 godina, a on samo tri više.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U tom periodu nastala je fotografija za koju kažu da je jedina slika poznatog para koja je dospela u javnost, s ispod koje se mogu pronaći komentari da su prelepi.

Evidentno je da se Elena dosta promenila za sve ove godine.

Kako je nekada izgledala Elena Karaman

U jednoj svojoj ispovesti iz 1998. godine, malo nakon njihovog razvoda, Elena je otkrila tamnu stranu medalje života sa fudbalerom.

“Peđa je amortizovao moje gluposti, kao i ja njegove”

– Sasvim je normalno da kada dvoje žive zajedno utiču jedno na drugo i mi smo jako dobro funkcionisali. Peđa je verovatno amortizovao moje gluposti kao i ja njegove. Ni danas kad gledam fudbal, a gledam ga samo kad on igra, ne mogu da se opustim. Kose mi se emocije od ponosa do mržnje. Taj sam sport periodično doživljavala kao suparnicu, nekoga ko mi je oduzimao muža onda kad mi je najviše bio potreban. Odvodio ga je sa rođendana, godišnjica, porođaja, bolesti. A sa druge strane, ponosna sam što sa takvim čovekom imam dvoje dece – pričala je Elena tada.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Odstranili su mi nogu i dojku! PROBUDILA SAM SE U TOKU OPERACIJE!” Tatjana Jovancevic

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner