Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KAKAV OTAC TAKAV SIN Ceca objavila fotografiju Veljka iz detinjstva, pa uporedila sa unukom Željkom, nije mogla da sakrije koliko je ponosna mama i baka (FOTO)

Objavio: RHT
04/04/2021 10:00 AM

Ceca je u nekoliko navrata istakla da je Željko isti njegov tata kada je bio mali, čemu svedoči i njena najnovija objava na Instagramu.

Sličnost između njenog sina Veljka i unuka Željka, pevačica Ceca Ražnatović često ponosno pokazuje, a u slobodno vreme voli da objavljuje snimke sa malim unukom.

Ceca je u nekoliko navrata istakla da je Željko isti njegov tata kada je bio mali, čemu svedoči i njena najnovija objava na Instagramu.

Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović – Foto: Printscreen

Doduše, Veljko je na slici znatno stariji od Željka, koji ima devet meseci, ali obojica su uslikani u trenutku kada podižu tri prsta.

“Tatin sin”, napisala je Ceca uz objavu i stavila smajlije i srce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner