Background adbanner
Background adbanner

Kajli Džener na meti kritika nakon što je najavila da njena 3-godišnja ćerka pokreće biznis

Objavio: RHT
14/07/2021 1:38 PM

Kajli Džener oštro su osudili nakon što je u svom poslednjem video objavia da će njena trogodišnja ćerka Stormi pokrenuti tajni biznis, da već ima i svoju kancelariju, kao i da završava obaveze vezane za posao.

Iako porodica Kardašijan – Džener važi za porodicu od koje vas ništa ne može iznenaditi, Kajli je poslednjim postupkom nadmašila sva očekivanja, kada je u pitanju njena porodica.

Ona je u svom poslednjem videu pokazala kako izgleda jedan dan u Kylie cosmetics, a ujedno i iskoristila priliku da najavi da će njena trogodišnja ćerka postati preduzetnik, kao i da radi na svom tajnom biznsu, koji će biti lansiran ovih dana.

– Stormi oko sebe ima mnogo snažnih žena na koje može da se ugleda”, rekla je Kajli i dodala, “volela bih da me Stormi jednog dana gleda onako kako sam ja gledala moju majku Kris. Za sada ide sa mnom na posao i obožava to. Sve upija”.

“Već ima svoju kancelariju i svoj posao koji treba da završi. Vredno radi na svom tajnom biznisu koji će zapravo da lansira za koji dan. Radi na tome već neko vreme”, izjavila je Dženerova, koja se nedavno pomirila sa ocem svoje ćerke Travisom Skotom.

Nakon ove izjave, Kajli se našla na meti osuda, te su samo neki od komentara: “Rodila si mašinu za pravljenje para”, “Pusti dete da bude dete”, “Hvalili su te da si dobra majka, ali ti si zapravo samo neko ko u svemu vidi samo novac”.

Sa druge strane bilo je i onih koji u svemu tome nisu videli ništa loše, naročito što su Stormi i Kajli već imale, uslovno rečeno kolaboraciju, kada je izbacila kolekciju inspirisanu svojom ćerkom. Mnogi misle da će Kajli verovatno izbaciti liniju igračaka ili šminke za decu, ali do lansiranja tajne kolekcije ostaje nam samo da nagađamo.

Foto: Printscreen Instagram

Izvor: IDJ

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x