Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Kaja Ostojić provokativnim fotkama izmamila muške uzdahe! (FOTO)

Objavio: RHT
09/06/2021 10:24 AM

Pevačica Kaja Ostojić poslednjih dana redovno objavljuje “vrele” fotke sa plaže, a to je uradila i sada, kada je izazovnom pozo u bikiniju izmamila uzdahe mnogih.

Kaja Ostojić-Foto:Printscreen Instagram

Naime, Kaja već neko vreme uživa u Dalmaciji sa dečkom Mateom Pavlovićem, a more joj veoma prija, kao i uživanje na suncu.

Kaja Ostojić-Foto:Printscreen Instagram

Na novoj fotografiji pevačica je pozirala na ležaljci i sunčala se, a mnogi su oduševljeni njenom savršenom linijom, te mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

Kaja Ostojić-Foto:Printscreen Instagram

Bikini je veoma provokativan, a Kaja je gornji deo i podigla kako bi osunčala svaki deo tela, pa se deo grudi vidi.

Ono na čemu mnoge žene mogu da joj zavide je savršen stomak na kojem se ocrtavaju “pločice”.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner