Background adbanner
Background adbanner

KAJA OSTOJIĆ BRUTALNO ISTERALA NOVINARE IZ STANA ZBOG JEDNOG PITANJA!

Objavio: RHT
23/04/2021 10:30 AM

Pevačicu je novinar pitao da li je tačno da je na luksuzna putovanja sa dečkom Mateom Pavlovićem izdvojila 30.000 evra, a ona je odbrusila:

Katarina Kaja Ostojić-Foto:Printscreen

“Ne volim da pričam o tim stvarima, to nije istina, to su gluposti.”

Kaja je bila sa muzičarima sa javne scene, a sada je sa fudbalerom, pa je novinar postavio pitanje ko je bolji u krevetu, muzičari ili fudbaleri. Pevačica je burno reagovala, pa čak zamolila novinara da napusti njen stan gde je bio intervju.

“Kakvo mi to pitanje postavljaš, sram te bilo, ja neću na ovo da odgovorim, možeš da ideš kući”, rekla je oštro pevačica.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x