Background adbanner
Background adbanner

KADA SE LEPOTICA UNAKAZI: Ona ima najveće usne na svetu, a sada je rešila da svima pokaže kako je ranije izgledala!

Objavio: RHT
24/11/2022 1:30 PM

Andrea Ivanova je ponosna vlasnica usana za koje mnogi veruju da se najveće na svetu

Foto: Printscreen Instagram

Ovih dana je Andrea, inače Bugarka iz Sofije pokazala je na svom Facebook profilu kako je izgledala ranije, pa je tako njen vremeplov privukao preko 20.000 zainteresovanih korisnika

Andrea je u sebe ubrizgala 30 injekcija hijalurona i tako je dobila usne koje imamo priliku da vidimo,a li ono što posebno izaziva pažnju je njen stav da sa usnama još nije završila.

Posebno je primetno to što je Andrea ranje imala prirodno lepe usne, pa je većina njenih pratilaca u šoku i svi se pitaju zašto je sebi ovo uradila.

Da li vam se više sviđa Andreino pređašnje izdanje ili vam se ipak više dopada njena transformacija?

BONUS VIDEO:

Izvor: najžena

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x