Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Provozali smo se sa Desingericom u njegovom najnovijem automobilu! Tea Tairović o saradnji sa Sekom Aleksić, Nemanja Stevanović o kolegama! “DOKAZ DA ALKOHOL…” Procurio šokantan snimak Ene Čolić: Uvija se u šok izdanju na afteru, ovo je sve vreme krila od svih! (VIDEO) POSLEDNJI SNIMAK EJMI VAJNHAUS PRED SMRT! Pokušala da održi koncert u Beogradu: “Svaka nota ju je cepala!” (VIDEO) PEVAČICA PROGOVORILA O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU! “Na silu sam se smejala da sakrijem tugu” PROCURELA INFORMACIJA, TERZA I SOFIJA U STRAHU! Milica Veličković ulazi!? DOLAZI DO SUSRETA!? OLGA DANILOVIĆ SE POVUKLA! Šok odluka srpske teniserke posle velikog uspeha! CRVENA ZVEZDA OBJAVILA HITNO SAOPŠTENJE: Dolazi do velike promene, ovo se DUGO čekalo! “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) “ON JE MANIPULATOR, ČULA SAM DA JE BIO PO ZATVORIMA!” Ćubina majka progovorila o njegovom biološkom ocu, pa otkrila sve o borbi za potomstvo i smrti muža! U Banjaluci troje dece obolelo od meningitisa! Ljudi u panici zbog virusa! PESNICAMA U GLAVU! NECENZURUISAN SNIMAK PREBIJANJA IVANA MARINKOVIĆA! Jezive scene uhvatio se za lice i URLAO SKANDAL! POZNATI PEVAČ POLJUBIO FANA U USTA NA NASTUPU! Isplivao eksplicitini snimak (18+) PEVAČICA MARINA TADIĆ BANKROTIRALA! Sve ispričala javno, pa otkrila i razlog: “Sav novac sam uložila u novi posao, još sam u kreditu..” MINISTARSKI FORUM EU-ZAPADNI BALKAN Dačić se sastao sa Ilvom Johanson “Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU! Tu NEMA MIMIKE!” Ona je rešena da je skroz raskrinka! (VIDEO) FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?! Slika tate i ćerke raznežila sve (FOTO)

KADA JE VREME ZA S**S? Na ovo pitanje kao i šta se dešava sa imunim sistemom kada ne poslušamo sebe EKSKLUZIVNO za Hype TV govori doktorka Marija Ristić

Objavio: RHT
27/10/2024 1:18 PM

KADA JE VREME ZA S**S?

KADA JE VREME ZA S**S

Photo: Hype TV

Ove nedelje u emisiji “Male stvari”kod Snežane Dakić, gosti su Iva Štrljić, Branislava Pavlović i dr. Marija Ristić raspravljaju o predrasudama i tabu temama koje žene opterećuju. Saznajte šta žene zaista žele, koliko poznaju svoje telo i šta muškarci pogrešno pretpostavljaju.

Na pitanje kada je vreme za s**s odgovara doktorka Marija Ristić.

To je mišljenje koje je takođe tabu i ne bi trebalo da bude tako. Ti si zapravo vrednija ukoliko si se**ualno slobodna da daš sebe, odnosno svoje telo muškarcu na prvom dejtu ili ranije od onoga što u sebi osetiš da je vreme za to – počinje Marija i nastavlja:

Plašeći se da ga ne izgubiš ili da će on imati nekakvo negativnije mišljenje o tebi zato što mu se ti nisi dala, kada je on tražio. A zapravo ne postoji gora stvar za žensko zdravlje kada izignoriše taj unutrašnji osećaj da ne treba da mu se dam. Neće me niko nadam se pogrešno razumeti, ali ne treba da raširim noge, a da to zaista ne želim.

– Zato što ću ga izgubiti. I onda kada mi to uradimo pre vremena, onda se naš imuni sistem takođe pobuni – dodaje ona.

– Da i šta se onda može desiti? Sa imunim sistemom? – glasi pitanje Snežane Dakić.

– Sve te upale na našim reproduktivnim organima su mnogo češće – odgovara Branislava, a šta je još pričala pogledaje u videu u nastavku teksta:

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Hypetv.rs/ M.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner