Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

“KAČAVENDA NAMESTILA LIKVIDACIJU SVOG KUMA?” Bane Đokić izneo jezive optužbe

Objavio: RHT
23/02/2024 8:17 PM

“KAČAVENDA NAMESTILA LIKVIDACIJU KUMA”

Ekskluzivno, naše voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji Baneta Đokića.

Bane Đokić se pojavio prvi put pred kamerama od kako mu je Marko Janjušević Janjuš pretio “p*šanjem”:

“Rekao je da se dogovorio sa drugarima, da će p*šati po meni. Da mi ni policija neće pomoći”, rekao je Bane.

kačavenda namestila likvidaciju

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Osim teme Janjuša, u rubrici “UDAR SEDME SILE” ,kada naši gosti komentarišu svoje izjave u medijima i naslove, Banetu je pročitana izjava a vezano za Milenu Kačavendu.

Bane je izjavio za portal “Republika” da je Kačavenda umešana u mnoge prljave radnje.

Izjavu Baneta za pomenuti portal, prenosimo u celosti:

“Želim samo da je pitam, jer je imam dokaze za sve što pričam. Da li joj je poznata šifra ,,Sneža Zlatnik? Kada planira da plati sivu bundu koju nosi u Eliti? Da li se plaši devojaka koje je uvlačila u biznis ,,obrive” i na kraju iz izdradila za novac? – započinje Bane, pa nastavlja:

Foto:ATA images/Hype tv

Foto:ATA images/Hype tv

Foto:ATA images/Hype tv

Kako će da isplati novac koji duguje državi za poreze i sve što nije plaćala? Da li je svesna da će isplivati hot-lajn i video snimci sa čuvenim ,,verenikom”? Šta je radila u Grčkoj kao mlada ,,manekenka”? Zašto je svog kuma namestila da čoveka ubiju?” rekao je Đokić, a u emisiji “ShowBLIZ”, prokomentarisao je ovaj naslov:

“Ja neću da toj osobi dajem na važnosti više. Mogu samo reći da ja imam za sve dokaze”. rekao je Đokić u emisiji “ShowBLIZ”

EMISIJU “SHOWBLIZ” SA BANETOM ĐOKIĆEM GLEDAJTE SUTRA, U SUBOTU U 18 ČASOVA NA HYPE TV I YOUTUBE KANALU HYPE TV.

UKOLIKO ŽELITE DA PROČITATE JOŠ EKSKLUZIVNIH VESTI IZ EMISIJA “SHOWBLIZ“, KLIKNITE NA LINK OVDE.

Emisiju “SHOWBLIZ gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vreme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 časova, reprizni termin Vas očekuje već u ponedeljak u 13 časova.

1614
ANKETA! DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ I ASMINA DURDŽIĆA? GLASAJTE!

GLASAJTE! DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI AHMIĆ I ASMINA DURDŽIĆA?

DA LI STE ZA SUOČAVANJE ANELI I ASMINA

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner