Background adbanner
Background adbanner

JUTJUBER PREŠAO GRANICU! Baka Prase golotinjom prikuplja pratioce!

Objavio: rht
30/04/2021 5:00 PM

Stereotip je postao govoriti da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prešao sve granice pristojnosti, pa svaki put prevaziđe samog sebe. Sada je razlika u tome što ima i “saučesnika” u svojim neprimerenim objavama, devojku Anju, koja je po svemu sudeći, pristala na sve kad je jutjuber u pitanju.

Bogdan Ilić i Anja Blagojević-Foto:Printscreen

Do skoro, pratioci su mogli samo njega da vide na snimcima i fotografijama u gaćama, a sada je dobio pojačanje, pa je i svoju devojku snimio u brushalteru. Dok Anja sedi na krevetu u donjem vešu i gleda u telefon, Baka je navodno snima bez njenog znanja, ali se, ipak, nije bunila kada je spazila da je snima.

Anja Blagojević-Foto:Pritnscreen

– Kakvo je to salo? Ženo, hoćemo da snimamo – govori jutjuber tokom videa, a ona odgovara potvrdno. Odmah zatim, usledio je novi Instagram stori i njihov selfi, uz komentar “jedna posle jutarnjeg se*sa”. Nakon što se Ilić takmičio sa malim Romom u Knez Mihajlovoj ko će više uspeti da isprosi novca, sada je odlučio i da svoju devojku, s kojom se tek nedavno pomirio, uvede u posao i tako ga “kreativno” razvije.

Izvor: Alo

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x