Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

JUTJUBER PREŠAO GRANICU! Baka Prase golotinjom prikuplja pratioce!

Objavio: RHT
30/04/2021 5:00 PM

Stereotip je postao govoriti da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prešao sve granice pristojnosti, pa svaki put prevaziđe samog sebe. Sada je razlika u tome što ima i “saučesnika” u svojim neprimerenim objavama, devojku Anju, koja je po svemu sudeći, pristala na sve kad je jutjuber u pitanju.

Bogdan Ilić i Anja Blagojević-Foto:Printscreen

Do skoro, pratioci su mogli samo njega da vide na snimcima i fotografijama u gaćama, a sada je dobio pojačanje, pa je i svoju devojku snimio u brushalteru. Dok Anja sedi na krevetu u donjem vešu i gleda u telefon, Baka je navodno snima bez njenog znanja, ali se, ipak, nije bunila kada je spazila da je snima.

Anja Blagojević-Foto:Pritnscreen

– Kakvo je to salo? Ženo, hoćemo da snimamo – govori jutjuber tokom videa, a ona odgovara potvrdno. Odmah zatim, usledio je novi Instagram stori i njihov selfi, uz komentar “jedna posle jutarnjeg se*sa”. Nakon što se Ilić takmičio sa malim Romom u Knez Mihajlovoj ko će više uspeti da isprosi novca, sada je odlučio i da svoju devojku, s kojom se tek nedavno pomirio, uvede u posao i tako ga “kreativno” razvije.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner