Background adbanner
Background adbanner

JUČE ŠAKO, DANAS TOPALKO: Folker se snimao na stolu za masažu, pa popio blok (FOTO 18+)

Objavio: RHT
22/11/2022 9:30 AM

Topalko slao gole slike nepoznatoj devojci

Foto: ATAImages

Šako Polumenta nije jedini nasrtljivac među estradnjacima, pa je tako u estradnim krugovima i Milan Topalović Topalko poznat po tome što devojkama koje mu se sviđaju šalje poruke preko društvenih mreža, te s njima otvoreno flertuje, ne obazirući se previše na to što je javna ličnost pa te poruke mogu da završe u javnosti.

Tako je do medija došla fotografija na kojoj se vidi Topalko kako nag leži na stolu za masažu, dok mu je u prvom planu gola zadnjica.

Foto: Printscreen

Kako saznajemo, on je ovu fotografiju poslao jednoj devojci, koja ga je odmah nakon toga blokirala na društvenim mrežama.

Sličnu golu fotku je pre dve godine objavio i bosanski reper Buba Koreli na Instagram storiju, a iako su fanovi pomislili da je možda reč o grešci, te da će je skinuti, ona je ostala na profilu neko vreme.

Foto: Printscreen

Na toj fotografiji reper je ležao na stomaku a gola zadnjica mu se jasno videla, s obzirom na to da je nije čak ni makar malo blurovao.

Podsetimo, Šako se više puta našao u centru skandala zbog raznih afera, i to uglavnom s mlađim devojkama, ali se i dalje ne smiruje. On je nedavno slao neprimerene poruke i video-snimke jednoj maloletnici, zbog čega su njeni roditelji navodno podneli krivičnu prijavu protiv njega.

Sada se na Tiktoku pojavio audio-snimak na kojem se može čuti kako se Polumenta udvara devojci.

– Uh, pa ti si meni preslatka, preslatka, baš. Hoću da te čujem, Aleksandra – govori Šako, na šta mu je ona odgovorila:

– Uh, a vi mene toliko plašite, baš. Je l’ vam treba pomoć, Šako – čuje se na snimku koji je javno objavila ova devojka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x