Background adbanner
Background adbanner

JOVANOVIĆ SE PRVI PUT SUOČIO SA PITANJEM O NARKOTICIMA: Odgovor je šokantan!

Objavio: RHT
25/09/2022 9:51 PM

Čuveni polititčar Čedomir Jovanović prvi put je otkrio da je probao nedozovoljene supstance.

Foto: Printscreen/kurir

On je voditeljki Ljiljani Stanišić potpuno otvorio dušu i progovorio o stvarima koje godinama intrigiraju javnost.

Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

– Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drgima da naprave neku sliku o meni – kaže Jovanović.

Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovek, kaže Jovanović:

Političara je Ljiljana Stanišić prvi put otvoreno pitala o korišćenju narkotika.

– Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave – kaže Jovanović i dodaje:

– Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama – kaže Jovanović i dodaje:

– Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je – kaže Jovanović, koji ne krije da voli sport.

Izvor: kurir.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x