Background adbanner
Background adbanner

Jovana šokirala izjavom! “Hteo je da uđe u moja nedra”!

Objavio: RHT
15/06/2021 11:49 AM

Jovana Jeremić nakon otkaza na Hepi televiziji, uživa sa porodicom i maksimalno se posvetila ćerki Lei. Voditeljka je na svoj Instagram profil postavila fotografiju sa porodičnog izleta gde je pozirala sa konjem uz koje je stavila opis, koji je nasmejao mnoge.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

“Stari znanci po duši. Neustrašivi. Grom i ja. Skontali smo se za tri minuta. Pogledajte mu glavu. Hteo je da uđe u moja nedra. U dušu”, napisala je Jovana, a onda su krenuli da se nižu komentari.

“Vi kao da ste rod”, “Iste glave imate”, “Šta li si sve stigla da mu ispričaš za tri minuta”, “Jel si mu pokazala tvoju
državnu diplomu”, bili su samo neki od komentara na koje voditeljka nije odgovarala.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Jovana Jeremić
 • U TRENDU

  NOVO

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  4 hours ago

  Hype TV
  ,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
  View on Facebook
  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x