Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! Sloba Radanović uzvraća udaraca Dari Bubamari: “Trebala je da me pozove, ali ona ima svoje bubice…” MELINA NAPUSTILA SRBIJU! Otkriveno gde se kreatorka nalazi nakon skandala sa Harisom Džinovićem ODLUČILA! Aneli otkrila da se više nikada neće pomiriti sa Janjušem, PA MU ZADALA POSLEDNJI UDARAC kada je spomenula i Alibabu! LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke

Jovana Jeremić želi da edukuje mlade kako se postaje super star!

Objavio: RHT
03/06/2021 9:28 AM

U emisiji “Beograde dobar dan” koju vodi Igor Ćurčić koja se emituje ponedeljkom i sredom na Studiu B gostovala je Jovana Jeremić. Nakon što je vets o njenom otkazu na Hepi televiziji odjeknula kao bomba voditeljka je ovom prilikom otkrila šta planira u budućnosti.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

-Opet bih sve isto radila, prvo bih radila rijaliti, pa posle toga Informativu, jer da to nisam radila ne bih vukla ovu publiku, jer to su moje tajne, male tajne velikih majstora kako se pravi šer, gde god da se ja pojavim ta televizija ima šer.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen/Alo

Jovana je otkrila da će te male tajne otkriti svojim učenicima koje planira da edukuje, jer je to nešto što ona zapravo priželjkuje u budućnosti.

– E te male tajne o kojima govorim ću preneti svojim učenicima koji će nastaviti tim putem kad mene ne bude bilo u ovom poslu. To je nešto što bih ja volela da mi se dogodi u budućnosti. Ne mislim samo na školu novinarstva, već uopšte o šou biznisu, kako se postaje super star u ovom poslu, jer to se ne postaje slučajno. Samo drugačiji prave karijere i samo drugačiji žive od ovog posla kako treba da žive.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner