Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Jovana Jeremić želi da edukuje mlade kako se postaje super star!

Objavio: RHT
03/06/2021 9:28 AM

U emisiji “Beograde dobar dan” koju vodi Igor Ćurčić koja se emituje ponedeljkom i sredom na Studiu B gostovala je Jovana Jeremić. Nakon što je vets o njenom otkazu na Hepi televiziji odjeknula kao bomba voditeljka je ovom prilikom otkrila šta planira u budućnosti.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

-Opet bih sve isto radila, prvo bih radila rijaliti, pa posle toga Informativu, jer da to nisam radila ne bih vukla ovu publiku, jer to su moje tajne, male tajne velikih majstora kako se pravi šer, gde god da se ja pojavim ta televizija ima šer.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen/Alo

Jovana je otkrila da će te male tajne otkriti svojim učenicima koje planira da edukuje, jer je to nešto što ona zapravo priželjkuje u budućnosti.

– E te male tajne o kojima govorim ću preneti svojim učenicima koji će nastaviti tim putem kad mene ne bude bilo u ovom poslu. To je nešto što bih ja volela da mi se dogodi u budućnosti. Ne mislim samo na školu novinarstva, već uopšte o šou biznisu, kako se postaje super star u ovom poslu, jer to se ne postaje slučajno. Samo drugačiji prave karijere i samo drugačiji žive od ovog posla kako treba da žive.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner